0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

ДЕВА

ДЕВА

ДЕВА (24 АВГУСТ - 23 СЕПТЕМВРИ)

Представителите на знака, които имат някакъв храносмилателен проблем, трябва да бъдат особено внимателни. Звездите казват, че сега е по-вероятно да се разстроите сериозно - ситуацията трябва да бъде взета под контрол, ако вече се чувствате неразположени. Опитайте се да ядете само домашна храна - да, ще трябва да носите със себе си „кутийки", но заради това ще бъдете защитени от неприятности. Изключете от диетата пикантни и мазни храни. Внимавайте и с пресните зеленчуци и плодове. Предпочитайте зеленчуците задушени, а плодовете - на компот.

В тази насока е подходящо да посетите специалист, уважаеми Раци, особено ако сте започнали да се притеснявате от някакви проблеми. Важно е през януари Девите да се вслушат в авторитетно мнение, дори и да не изпълните докрай препоръките.

Основното за вас е желанието за възстановяване, защото без това желание всички лекарства, които приемате, ще са загуба на време и пари. Сега в много отношения всичко зависи само от вас.

През януари имайте предвид храната, съдържаща различни консерванти, оцветители, а също и просто лошо приготвена храна. Тя може да причини голяма вреда на състоянието на вътрешните ви органи. Така че, дори и ако нямате друг избор, няма да можете да ядете консервна и суха храна.

 


Здравен хороскоп
Януари 2021