0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

РИБИ

РИБИ

РИБИ (20 ФЕВРУАРИ - 20 МАРТ)

През януари трябва да сте сигурни, че нищо излишно не влиза в тялото ви. Ако сте склонни към алергични реакции - изключете от диетата си всичко, което поне е потенциално способно да предизвика дразнене или подуване. От всички напитки дайте предпочитание на обикновената чиста вода - ако нямате филтър, купувайте бутилирана вода, като избирате надеждни марки и доставчици, които са известни с отговорността си към клиентите.

Пазете се от респираторни инфекции през януари, тъй като сега има голям риск да хванете нещо по-сериозно от настинка. По-добре е да ограничите контактите с болни хора, но засега по всякакъв начин активно укрепвайте имунитета си.

В края на периода много Риби ще могат да почувстват прилив на сила и сила. Просто се опитайте да не надценявате възможностите си. Сега ще е по-добре да се придържате към така наречената "златна среда".

Някои Риби е възможно да почувстват безпричинно безпокойство и дори пристъпи на страх. Освен това е вероятно появата на безсъние. Опитайте да поправите това с релаксираща баня вечер или се насладете на чаша билков чай преди сън.

 


Здравен хороскоп
Януари 2021