0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как ще ви помогне Стресовитал


Как ще ви помогне Стресовитал

Действието на билковите капки Стресовитал е насочено към овладяването на стреса, нервността, емоционалната нестабилност, депресията и всички болести, които биват провокирани от проблемите с нервната система

нервен-срив.jpgСтресът се превърна в неразделна част от живота ни. Хроничният стрес, тревожност и непрекъснатите страхове и притеснения ни притискат в ъгъла, допринасяйки за проявата на такива състояния, като безсъние, невроза и депресия.

В съвременния живот има много причини, които могат да предизвикат появата на невроза. Ако разгледаме по-задълбочено този проблем, тогава стресът и неврозата възникват поради конфликта между вътрешните желания на човека и способността му да ги реализира в живота. Задействащият фактор може да е както травматична ситуация с голяма сила, така и редица хронични заболявания, които изкарват човек извън релси.

Точно тук идват на помощ капките Стресовитал, които имат силно успокояващ ефект, улесняват заспиването, облекчават нервното напрежение и помагат за справяне с тревожността и паник атаките.

Редовната употреба на Стресовитал рефлексивно разширява кръвоносните съдове и има успокояващ ефект върху централната нервна система. Те могат да бъдат полезни директно в момента на действието на стресовия фактор, както и да се използват за превантивно лечение.

Стресовитал може да се употребяват както при остри, така и при хронични форми на стрес. Имат лек холеретичен и спазмолитичен ефект. Улесняват появата на естествения сън.

Ето какво се случва след проведен курс на лечение с капките Стресовитал

 • Премахване на паник атаките
 • Подтискане на депресията
 • Здрав сън
 • Отстраняване на стреса 
 • Овладяване на тревожноста
 • Подсилване на концентрацията

panic_attacks_facts.jpgОсновните причини за неврози и стрес са неуспехите на работното място (мъжете страдат повече), проваленият брак, несъзнателните вътрешни конфликти, стресова работа (лекари, учители, шофьори), хронични заболявания, грижа за неизлечимо болен роднина и много други. Също така, необходимо е да се обърне внимание на вида на темперамента и психическата стабилност на отделния индивид. Но дори и най-упоритите и издръжливи от нас понякога се нуждаят от помощта на капките Стресовитал, за да се справят успешно със стреса.

Неврозата е най-честата форма сред всички психични разстройства. Повечето пациенти с невроза търсят помощ от семейни лекари или терапевти или се опитват да се самоизлекуват. Билковите капки Стресовитал са в състояние да помогнат по начин, който е много по-балансиран и благоприятен за организма, за разлика от различните видове успокоителни хапчета и антидепресанти.

Това са основните симптоми, с които се характеризират стресовите състояния: 

 • безсъние, повърхностен и интермитентен сън
 • повишен или намален апетит (до пълна липса на апетит
 • чувство на депресия, умора, празнота, физическа слабост
 • главоболие, загуба на памет и внимание
 • раздразнителност, депресия, висока чувствителност към стресови фактори, прекомерна уязвимост
 • сълзливост, плач, повишена тревожност, емоционална лабилност
 • умора и неспособност за концентрация
 • понижено либидо

Могат да се добавят и вегетативни нарушения като: сърцебиене, изпотяване, тремор на ръцете, колебания в кръвното налягане, проблеми с червата.

Всеки процес в тялото, включително храносмилането, се контролира от нервната система. При стрес се наблюдават промени в стомашно-чревния тракт под въздействието на сигнали, получени през нервната система. Кръвоснабдяването на червата се влошава, секрецията на храносмилателни ензими и усвояването на хранителните вещества намаляват. Такава реакция със сигурност ще доведе до възпалителен процес. Пациенти с нелекуван стрес често се диагностицират с болести като гастрит, язва на стомаха, холецистит, панкреатит, както и улцерозен колит, болест на Крон, синдром на раздразненото черво.

__________.jpgДруго често срещано заболяване днес - ревматоиден артрит - при 40% от пациентите също е следствие от нервен шок. Често първата атака се случва след емоционален шок, в отговор на който имунната система задейства процеса на увреждане на собствените си тъкани. Като правило, при силни емоционални сътресения е възможна реакция от хормоналната система, в резултат на което се увеличава вероятността от автоимунен отговор на организма. Има дори научни статии, които доказват ролята на емоциите при появата на ревматоиден артрит. Между другото, американски учени в хода на научните изследвания още в началото на ХХ век описват чертите на човек, склонен да развие тази патология: емоционална сдържаност, негативен поглед върху живота, чувство за вина, което остава в живота в продължение на дълго време.

Капките Стресовитал ще ви помогнат да преодолеете появата на по-голяма част от тези заболявания!

 

КУПИ СТРЕСОВИТАЛ НА ПРОМОЦИЯ

 

Кожните заболявания, като реакция на стрес, са една от често срещаните проблеми в дерматологията. Поради липсата на хранителни вещества и кислород, доставени от кръвта, се наблюдава повишена сухота, лющене, зачервяване на кожата, загуба на еластичност. Пациентите обикновено се насочват към лекаря за консултация поради наличието на обриви и сърбеж. В допълнение, заради интензивната работа на мастните жлези и запушените пори при стресираните хора често се появява акне. Що се отнася до такива сериозни заболявания като псориазис или екзема, причината за тяхното появяване, наред с другите, е постоянното нервно напрежение. Научно доказано е, че обострянията на тези болести са свързани със стресови ситуации.

В продължителна стресова ситуация , сърдечно-съдовата система страда най-често и най-много. Налице са повишена сърдечна честота, сърдечен ритъм, аритмия, скокове на кръвното налягане. А изтощителните главоболия и световъртеж са познати на почти всеки, който всекидневно страда от пренапрежение: както физическо, така и психологическо. Ангина пекторис, хипертония, инфаркт на миокарда, дори развитие на сърдечна недостатъчност - всички тези заболявания може да са резултат от продължително напрежение.

Стресът не подминава и белите дробове. Той може да влоши астмата, да причини задух и други проблеми с дишането.

shokolad_krasota__2__138798_500x0.jpgХората в състояние на стрес са склонни да натрупват мазнини в областта на корема, поради прекомерната секреция на кортизол. Освен това, хората често "се възползват" от стреса. Te имат нужда да си доставят „хормона на щастието", който се съдържа най-вече в различни вредни сладкиши и шоколад. Това неминуемо води до затлъстяване и появата на диабет тип 2.

Отрицателното въздействие на стресовите ситуации върху тялото обаче са много разнообразно и не се ограничават до поражението на даден орган или система. В повечето случаи, редовният стрес води до появата на "куп" болести.

Една голяма част от успокоителните причиняват сънливост, което ограничава тяхната употреба. В допълнение, някои лекарства притъпяват чувствено-емоционалната сфера, което причинява апатия. Много медикаменти не са подходящи да се употребяват при шофиране и работа с машини. След приема на лекарството се забавя скоростта на реакцията, което може да доведе до неблагоприятни ефекти.

Приема на Стресовитал не засяга скоростта на реакцията и сетивно-емоционалното възприятие. Човекът, който приема Стресовитал, поддържа спокойствие и активност през целия ден. Затова Стресовитал е предпочитан от работещите хора, които не желаят да подчинят живота си на стреса, депресията, неврозите и неочакваните паник атаки.

 


 СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗА КАПКИТЕ СТРЕСОВИТАЛ

 

 

 


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ