0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресовитал ми помогна да се преборя с много тежка депресия


Стресовитал ми помогна да се преборя с много тежка депресия

В продължение на 2 месеца взимах редовно капките Стресовитал, и това ми помогна да се справя с много тежка депресия

Знам, че за някои да имаш депресия е нещо абстрактно. Аз, обаче не само имах, но знаех какво е депресия и отпреди. В смисъл - имала съм и други депресивни периоди.

Този път реших, че ще се доверя на билките. Реших и че ще се справям сама, без лекари, без сеанси, без празни приказки - само действия. Както казва една моя близка, която също знае какво е да те погълне черната дупка на депресията: стегни се, депресията е за слабаци.

И аз започнах да се стягам. Много четох за това какво трябва да направя, какъв продукт да си избера. Предложения - много. Но, от всичко, което изчетох аз реших, че ще се доверя на Стресовитал.

Капките Стресовитал имат едно много различно и ефективно действие, според мен. Различно е, защото за разлика от другите неща, които съм употребявала, не ме правеха на "парцал", както се казва. Стресовитал успява да осигури едно интересно редуване на здрав сън и приятно бодърствуване. Или иначе казано - когато трябваше да спя, аз спях, когато трябваше да съм будна, аз бях не само будна, но и изпълнена с много енергия, много сила, с много ведрост.

Капките Стресовитал са отлично средство при безсъние, паник атаки, депресия и неврози

Добре е да се знае, че при приема на препарати на билкова основа, времето е от значение. Повечето хора пият една опаковка, и очакват чудото да стане, болестта да изчезне, и да започнат да се чувстват по-добре едва ли не веднага. После спират и викат: ами, то не действа. Няма как да действа, мили приятели, отличните резултати искат постоянство. А капките Стресовитал наистина дават добри резултати, точно така както е казано - още на втората-третата опаковка. Аз реших, че ще ги взимам четири месеца, защото исках да съм сигурна в онова, което ще постигна.

Интересното е, че от последната опаковка Стресовитал, която взех, са минали 7-8 месеца. През това време аз не съм взимала капките Стресовитал, но продължавам да се чувствам добре.

Една моя близка ми каза, че ще е добре да си правя превенция с капките Стресовитал, ако не искам отново да имам депресия. И аз смятам да направя точно това. За тази цел съм си определила първите три месеца от годината. Това е много тежко време за много от нас. И не просто знам, а направо съм сигурна, че със Стресовитал то не само няма да бъде тежко за мен, но и ще премине неусетно.

Диана Цветкова от Монтана


Поръчайте

Стресовитал-250x305_3.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - за нормално функциониране на нервната система. Благоприятен ефект при стрес и психически натоварвания!

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ