0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Депресията ме тласкаше към дъното, Стресовитал ми помогна да не го стигна!


Депресията ме тласкаше към дъното, Стресовитал ми помогна да не го стигна!

Депресията е нещо, което човек може да опише само ако я е преживял. И то може да я опише със свои си думи, без да се интересува от някаква дефиниция.

Много пъти съм си мислила кое е по-страшно - да умреш или да живееш някакъв празен, безсмислен живот. Не мога да кажа, не знам, не съм в състояние да отговоря на този въпрос. Може би защото все още съм жива. Трудно ми е, но признавам пред вас, че направих опит за самоубийство. Живях някакъв живот, който не знам дали е бил празен и безсмислен, но при всички положения не беше онова, което исках.

Защо се случи така? Как и защо живота става празен? Е, на този въпрос мога да ви отговоря без проблем. Аз живеех живот, който другите очакваха да живея. По техния начин, така както ми кажат. Не се интересувах от онова, което на мен ми се иска. Не правех нещата по начин, който да е добър за мен. Отпусках се и бях като една кукла на конци. Водих се все по онази глупава приказка, или по-скоро тъп риторичен въпрос - какво ще кажат хората. Ами каквото искат да казват, мен това не ме интересува. Сега вече не! Днес ми е все едно кой какво мисли не само за мен, но и за живота, който живея, за хората, които са в този живот, както и за всичко онова, което засяга мен.

Не чакайте, не бъдете заложници на депресията! Поръчайте капките Стресовитали се освободете от нея!

Бях в много тежка депресия, наистина. За една година отслабнах с повече от 20 килограма. Станах неузнаваема не само за мен, но и за близките ми. И най-вече - за хора, които отдавна не са ме виждали.

Не знам какво щеше да се случи с мен, ако не бях започнала да посещавам един клас по йога. Сега навярно се питате как, с всичката тази депресия, съм се вдигнала, че и на йога съм започнала да ходя. Една приятелка ме записа. Двете ходихме заедно там. И от една жена, която посещаваше същия курс, разбрах за капките Стресовитал.

Преди това бях опитвала да се справя с някакви антидепресанти, които ми бяха изписани. Не ми помогнаха, даже още по-замотано ми ставаше. Започнах със Стресовитал, капките, и карах с тях около няколко месеца. Не знам колко са, колко време съм взимала, но съм си поръчвала 2 или три пъти по три опаковки. Хем да си имам, хем и заради отстъпката.

И така, месец след месец аз ставах все по-добре и по-добре. Днес вече не взимам нищо. Ходя си редовно на йога, дейна съм, не се самосъжалявам нито за миг и правя каквото е необходимо, пък да става каквото ще.

Й.П. от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020