0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал ми помогнаха да преодолея безпокойството и стреса


Капките Стресовитал ми помогнаха да преодолея  безпокойството и стреса

На 27 години съм, но имам проблеми с безпокойството и стреса откакто се помня

Към днешна дата състоянието ми е стабилно, и това е потвърдено от моя терапевт, при когото ходя от 6 години.

За подобряване на състоянието ми много ми помогнаха неговите насоки, и най-вече съвета му да опитам с билки да туширам всичко онова, което ми причиняваше психическо и емоционално разстройство. Затова избрах капките Стресовитал.

Билковите капки Стресовитал ги използвам все още, но преди да започна пак да ги взимам, направих голяма почивка. Три месеца ги пих нон стоп, така както е препоръчано. След това не ги взимах около половин година. През тази половин година се чувствах изключително стабилно, много добре се представях на работата, и продължавам да живея без проблемите, които имах преди.

Сега взимам билковите капки Стресовитал през ден. Това е по-скоро превенция, заради сезона. Малко ме натъжава есента, и за да не се случи да ме събори пак някоя есенна депресия, предпочитам да съм подготвена предварително.

Аз имам дълъг опит със стреса и депресията. Затова мога да кажа спокойно, че капките Стресовитал са много добри, защото помогнаха дори и на човек с такива сериозни проблеми, като мен.

Ето накратко и моята история.

От 12-годишна възраст ми казваха, че постоянният ми стрес, болест и слабост, както и пристъпи на паника, не са нищо повече от поведение, търсещо внимание.

Не исках да се сприятелявам, но не исках да бъда и сама. Не исках да напускам дома си, но не можех да живея с идеята, че съм провал. Не исках да призная, че нещо не е наред, но в един момент трябваше да съм честна поне пред себе си.

Хората ме избягваха заради паническите ми атаки. Бях обявена за „изрод". Майка ми отказа да признае, че нещо не е наред и затова четири години не се лекувах. И през тези четири години се влоших.

По времето, когато бях на 19, не ходех по социални събития, излъгах шефа си, загубих всяка вяра в себе си, в мечтите си... всичко. Бях в капан, в цикъл на напрежение, страх и гранични параноични мисли.

Стигмата около симптомите ми не направи нищо, освен да стана по-изолирана, по-сама и още по-тревожна.

Сега получавам помощ. Както казах, капките Стресовитал много добре ми повлияха. Но какво щеше да се случи, ако бях започнала да ги взимам по-рано? Ами ако майка ми ми беше обърнала внимание и беше започнала да ми ги дава навреме? Може би нямаше да мина през целия този ад, който преживях...

Ако детето ви е тревожно, страхува се и плаче, НЕ го игнорирайте и не го определяйте като търсещо внимание. Ако детето ви не е социализирано или е нервно в социални ситуации, НЕ го игнорирайте. Изолацията и пренебрегването не решават проблеми, а просто влошават съществуващите так.

Какво можете да направите, за да помогнете? Винаги и преди всичко помнете, че билките помагат. Говорете с детето, говорете с вашите пораснали братя и сестри, с родителите си, ако виждате че са стресирани, с любимата си... Ако имате притеснения относно психичното здраве на някого, говорете с него за това. Може да бъде много успокояващо за онези, които се борят да чуят, че някой е готов да ги изслуша и подкрепи. Ако ви кажат, че се борят, подкрепете ги и намерете начин и сили да останете до тях.

Правейки тези неща, вие им осигурявате чувство на надежда. Можете да им дадете увереността да продължат напред. Можете да ги подкрепите през най-трудния етап от живота им. И това ще бъде запомнено и възнаградено!

Б. Трайкова от София


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020