0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал ми помогнаха при повишено безпокойство


Капките Стресовитал ми помогнаха при повишено безпокойство

За повечето хора повишеното безпокойство е нещо, което се преодолява без чужда помощ

Аз обаче нямаше да се справя с моето повишено безпокойство, ако не беше приятелката ми Мария и капките Стресовитал, които тя ми препоръча.

Пробвала съм много начини, чрез които съм целяла да постигна поне относително спокойствие, но не ми се получаваше. Ходила съм на лекар, пила съм успокоителни, антидепресанти... Не ми помагаше. От лекарствата всичко ми беше като в мъгла, като на забавен каданс. Мислила съм за билки, но ми се струваше, че с тях всичко ще се случи прекалено бавно, или няма да се случи изобщо. Признавам си, че не съм била кой знае колко добре запозната.

Капките Стресовитал помагат при безпокойство, стрес, депресия, хронична умора, паник атаки, апатия и лошо настроение

Моята приятелка Мария е запозната и е преживяла с мен всичките фази на моето безпокойство. Когато ми предложи капките Стресовитал аз малко с недоверие се отнесох към нейното предложение. Запазих си линка, който ми беше изпратила. От този линк научих повече за самите капки. Оказа се, че тези капки имат в състава си много билки. Аз и да искам нито мога да ги събера, нито знам как се комбинират, нито пък самите билки са в състояние да бъдат в такава силна концентрация, както са в капките Стресовитал. Мислех си, че тези капки са като повечето билкови препарати - една-две билки, и това е.

img-single-stresovital.jpg

Оказа се, че изобщо не е това, което очаквах. Още повече, че очакванията ми откъм провал с капките Стресовитал изобщо не бяха оправдани.

Тревогата ми не търсеше внимание - тя беше истински проблем

Някои хора (които очевидно никога не са имали проблем с психичното здраве) вярват, че тези от нас, които страдат от психично заболяване, са търсещи внимание. Разбира се, това не е вярно. Като някой, който е изпитал безпокойство, последното нещо, което искам, е вниманието да бъде насочено върху мен. Но сега говоря за себе си, само защото искам да споделя на повече хора как капките Стресовитал ми помогнаха да се справя с моето безпокойство. Безпокойство, което само за около 50-60 дни се превърна в блажено спокойствие. Това се случи още на втория месец, след като започнах да използвам капките Стресовитал. Ще рече, че аз бях използвала не повече от две опаковки Стресовитал. Което е едно нищо, в сравнение с парите, които потроших за успокоителни и антидепресанти, както и за времето, което изгубих. Да не говорим за колко зле се чувства, когато взимах лекарствата...

А при капките Стресовитал нямаше такова нещо. Започнах да спя по-добре вечер, не се измъчвах с разни мисли и безпокойства. Събуждах се свежа, отпочинала, и така малко по малко, ден след ден главата ми се избистряше, лошите мисли си отиваха и аз бях в състояние да посрещам предизвикателствата на деня, да си върша работата и да си гледам семейството.

Който не е преживял страховете, които предизвиква едно по-дълго повишено разстройство, само той не знае колко ужасно е това. Как си казваш, че няма страшно, и въпреки това страхът те разяжда отвътре.

Тъжно ми е, че хората се грижат повече за хората около тях, когато имат грип, отколкото, когато имат някакъв емоционален или психически проблем. "Настинал си? искаш ли чай да ти направя? Да отида до аптеката? Нещо за хапване?"

В моя случай беше нещо такова: "Прекалено си обезпокоена? Ама кой в днешно време не е... Иди на разходка на чист въздух и ще се почувстваш сто пъти по-добре."

Не е тяхна вината, те просто не разбират тези неща толкова много, колкото онези от нас, които са го преживели сами. Но просто: „Как си днес? Има ли нещо, с което да ти помогна? Тук съм, ако имате нужда от мен, ще отделя малко време за теб."

Понякога всичко, което е необходимо, е да почувстваме, че има някой, който се интересува. В моя случай има такъв човек, и това е безценната Мария, която ми подсказа да ползвам капките Стресовитал, за да не се безпокоя чак толкова много... Нещо, за което ще ѝ бъда благодарна цял живот!

Стефка Рангелова на 46 години от София

 


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020