0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал овладяха безпокойството ми и изтриха всичките ми страхове


Капките Стресовитал овладяха безпокойството ми и изтриха всичките ми страхове

Аз не съм човек, който е имал психично заболяване. Аз съм човек, който живее с него, и затова овладяването му е от съществено значение

На фона на всичко, което съм направила за себе си и моето състояние през годините, спокойно мога да кажа, че капките Стресовитал се оказаха единствената здрава основа, която ме държи да не рухна. С тяхна помощ се успокоявам, ставам по-стабилна и в същото време много по-спокойна и рационална. Благодарение на билковите капки Стресовитал започнах да спя по-добре, да се събуждам възстановена и да имам сили да се справям с всекидневните предизвикателства.

Докато все още използвам капки, мога да кажа само едно - билките наистина помагат. И понеже състоянието ми изисква непрекъснато да съм на някакви медикаменти, в момента аз не взимам нищо друго, освен капките. Осъзнах и разбрах, че силата на билките наистина е необикновена. Капките Стресовитал направиха възможно да си помогна сама. Нещо, което не получих нито от близките си, нито от лекарите, които се опитваха да ми помогнат впоследствие.

Винаги съм знаела, че съм различна. Още от малка, доколкото си спомням, знаех, че не съм като другите деца. Усещах нещата много по-интензивно и ставах прекалено драматична, когато се опитвах да изразя себе си.

Майка ми, като много хора на нейната възраст, виждаше психичните заболявания като нещо, от което да се смути. Когато започнах да имам емоционални изблици в училище или започвах да плача и да я умолявам да не спи, защото тревожността, която изпитвах, беше непоносима, просто ми казваха, че съм дете с поведенчески проблеми. Винаги ме караха да се чувствам така, сякаш аз исках да бъда точно такава, каквато съм.

Бях изгонена от няколко училища заради избухвания, гняв и несправяне с недиагностицираното ми психично състояние. Имах много неприятности в тийнейджърските си години и бях готова да вляза във физически двубои с всеки, който се опита да ме сплаши. Поглеждайки назад сега знам, че всичко, от което наистина се нуждаех, беше някой да седне до мен и да ме попита какво става.

Капките СТРЕСОВИТАЛ са билков продукт, който помага по-лесно да се справите с депресията, премахват безсънието, безпокойството и нервното напрежение

Едва когато навърших 18 години и потърсих помощ и получих диагноза. Гранично разстройство на личността - нещо като това да се чувстваш, че всеки момент може да станеш съвсем различен човек. Не е страшно, не е опасно, но изисква внимание и грижи. Но заедно с това разбрах, че започвам да ставам по-добър човек. Тъй като се самоосъзнавах. опознах емоциите си и бях в състояние да рационализирам чувствата си в ситуации, с които преди това щях да се справя ужасно, започнах да вървя по пътя към моето възстановяване.

Знам че този път не е лесен, но също така знам, че имам един изключителен съюзник в борбата с моето безпокойство - капките Стресовитал. Надявам се писмото ми да прочетат повече млади хора, както и такива, които изпитват безпокойство или имат гранично разстройство на личността. Искам тези хора да знаят едно - преди да потърсите каквато и да е помощ, намерете сили и си помогнете сами. Ако се чувствате неуверени или изплашени, започнете да използвате капките Стресовитал - те ще заключат всичките ви страхове далеч от вас, ще ви направят по-самоуверени и не на последно място - много, много спокойни.

Г. Живкова от София на 29 години


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2020