0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Kапките Стресовитал се справиха с депресията и ми върна любовта


Депресията е състояние, което не може да се опише. Всъщност, може, но това ще се отнася само за моята депресия

И ако не е много ясно какво точно е депресия, заради множеството и различни симптоми, то съвсем наясно съм аз самата какво ми помогна на мен да се справя с моята депресия. Аз ползвах капките Стресовитал.

Започнах да използвам Стресовитал малко на шега. Казах си, че ако не ми помогнат, то поне няма да ми навредят. Преди това бях като опитно зайче, в продължение на година. Изписаха ми три различни антидепресанта. И нито един не помогна. Пиех ги и чаках нещо да се случи, търпелива бях, а резултат - никакъв.

Докато капките Стресовитал, ме измъкнаха от тъмната стая на моята депресия още след третата опаковка.

Тук е мястото да кажа, че колкото и неработещо да се оказа лечението на лекарите, които ми изписаха антидепресантите, капките Стресовитал ми бяха препоръчани от лекар.

Явно депресията е състояние, което не изисква агресивно отношение. А капките Стресовитал имат наистина едно много приятно балансирано действие, което не се забелязва при хапчетата.

Започнах да излизам от депресията след третата опаковка Стресовитал. Първо ми направи впечатление, че ми се подобри съня. Започнах да си лягам рано. Преди стоях будна до 3-4 часа сутринта, а е имало и нощи, през които изобщо не съм спала. В началото спях по 10-12 часа. Имало е моменти, в които съм си лягала и в 9 часа вечерта. Явно, след като билките в Стресовитала са започнали да ми действат успокояващо, организма ми е решил, че ще си навакса съня, от който съм го лишила.

Капките Стресовитал успокояват, подобряват настроението и съня, помагат при панически атаки, стрес и неврози

Със съня дойде и просветлението. Упокоих се вътрешно и външно. Дадох си сметка, че състоянието ми е било причина да взема някои доста глупави решения. Като това да се разделя с единствения човек, който съм обичала истински, и който е обичал истински само мен. Много е трудно в днешно време да се намери човек, който да ти остане верен. А аз го обвиних в какво ли не...

Капките Стресовитал ми дадоха силата и увереността да се срещна с този човек, да поговорим, да си простим и да продължим заедно. Не знам дали това щеше да се случи, ако не бях започнала да взимам билковите капки. Защо казвам това? Защото по времето, когато се лекувах с антидепресанти аз бях едно кълбо от нерви. Или пък изпадах в някаква неприятна апатия. Изобщо, химията ме пращаше в двата полюса, докато единствено капките Стресовитал успяха да ме стабилизират и да ме балансират. Само три месеца редовен прием на този невероятен билков продукт, и от лошото настроение, от тъгата и постоянната умора няма и следа. Щастлива съм, спокойна съм, уверена в себе си съм, и имам усещането, че това не е временно състояние. В крайна сметка, от последния ден, в който използвах Стресовитал са минали два месеца, а аз съм повече от добре и се чувствам мега стабилна.

Затова препоръчвам капките Стресовитал на всеки, който усети и най-малък намек за минорно настроение, или пък който има проблем със съня. Гарантирано е, че ще ви помогнат.

Ива Георгиева от Варна на 31 години


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000