0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Моето безпокойство остана в миналото, благодарение на капките Стресовитал


Моето безпокойство остана в миналото, благодарение на капките Стресовитал

Битката с моето безпокойство и тревожността започна през лятото 2018 г. Тогава ми поставиха диагнозата

Към днешна дата вече съм добре. Този проблем остана в миналото благодарение на капките Стресовитал. Това са едно билкови капки, които ми помогнаха да се отпусна и да не взимам толкова навътре някои обикновени неща.

Капките Стресовитал съдържат билки, чиято уникална комбинация смачква безпокойството като чук. Преди взимах много антидепресанти. При всяко посещение при лекаря ми ги сменяха. Всеки нов психиатър ми назначаваше някакво ново лекарство, което според него щяло да подейства. В крайна сметка нищо в моето състояние не се промени, даже напротив. Имах чувството, че ставам все по-зле, от всичките тези лекарства.

Преди около година разбрах от една публикация във фейсбук за билковите капки Стресовитал. Може да си представите колко скептична съм била, при положение, че съм пила какви ли не хапчета. Все пак реших да ги пробвам. И не сгреших в избора си. Капките Стресовитал за около 4 месеца успяха да се преборят с моето безпокойство - нещо, което не беше по силите на лекарствата, които пиех.

Истината е, че здравословният ми проблем не беше никак лек. Някой ще каже - голяма работа, какво толкова, някакво си безпокойство. Съветвали са ме и да спра да се лигавя и да се взема в ръце. Каквото и да ви казват, от мен да го знаете - с безпокойството шега не бива.

Капките СТРЕСОВИТАЛ са билков продукт, който помага по-лесно да се справите с депресията, премахват безсънието, безпокойството и нервното напрежение

От момента, в който ми поставиха диагноза, разбрах, че съм на път да тръгна на трудно и предизвикателно пътуване. Не само аз, но и всички, които ми бяха близки. Беше наистина трудно да се примиря с факта, че ще ми отнеме време, за да бъда отново добре и още по-трудно да приема, че безпокойството може да ме удари отново по всяко време.

Баща ми също имаше безпокойство няколко години по-рано, така че той знаеше какво се случва. Той ми беше и най-голямата помощ и подкрепа. Не отне много време на моите братя и сестри, родители и близки приятели да свикнат с настроенията ми. Те знаеха какво трябва да правя, когато не се чувствах добре, и знаеха почти всичко за моите симптоми, както и как можеха да помогнат. По време на билковото лечение с капките Стресовитал те ме окуражаваха и бяха не по-малко изненадани от мен, че най-после се е намерило средство, което да озапти моето безпокойство.

Капките Стресовитал наистина ми помогнаха в един много труден за мен момент. Момент, когато бях изгубила вяра, че положението ми може да се подобри.

Мариела Филипова от Русе на 34 години


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020