0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Нещастна любов съсипа здравето ми, възстанових се със Стресовитал


Нещастна любов съсипа здравето ми, възстанових се със Стресовитал

В продължение на пет години живях с един крайно несериозен човек, който не знаеше какво иска

Той не беше наясно не само какво иска от мен, но и от себе си, и от живота, като цяло. Живеехме заедно, той се премести при мен от друг град. По професия не знам какъв беше - и това беше недоуточнено, като всичко останало в живота му. Най-много от всичко обичаше да пиеш. Мислеше си, че е писател, поет или нещо такова. През останалото време работеше като автомонтьор и разни там други неща. Каквото изкарваше, почти всичко го даваше за неговите книги, да му се издават и да му се промотират по книжарниците.

Капките СТРЕСОВИТАЛ са билков продукт, който помага по-лесно да се справите с депресията, премахват безсънието, безпокойството и нервното напрежение

Бившият ми любим има атрактивна външност, не е грозен. Умее да говори, да омайва жените. Не знам дали ми е изневерявал. Хващала съм го няколко пъти, но той все излизаше с клишето "тя е просто приятелка". Накрая, когато вече настъпи разривът между нас, той ми каза че се изнася и отиде да живее с една, която е с 9 години по-възрастна от него... Това нещо ми дойде като от нищото, и ми докара страхотна нервна криза и напрежение.

Много време живях като в сън, като в някаква мъгла. Нито можех да ям, нито да спя. От това положение ме изкара приятелка, с нейната препоръка да си взема капките Стресовитал. Започнах да ги пия, и още на втората опаковка добих по-друго усещане за света. Станах по-спокойна, по-ведра. Сънят ми се подобри, успокоих се. Спрях да плача и да съжалявам за него. Отворих себе си към по-добрите случки, към хубавото в моя живот. И то взе че дойде! Вече имам нов приятел и по-голяма надежда за бъдещето.

Г. Попова от София


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Септември 2020