0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Нямах сили дори да помисля за нещо хубаво!


Нямах сили дори да помисля за нещо хубаво!

Бях изпаднала в ужасна депресия. Нямах нито сила, нито можех да мисля за каквото и да е. Сега подобрявам състоянието си с капките Стресовитал.

А иначе, преди когато всичко ми беше причерняло, аз не усещах себе си като жив човек. Ходех като сянка. Ходех автоматично, правех всичко просто ей така, без да се замисля. Просто бях много потънала - не само дъно, ами на дъното дъното бях ударила.

Може би се питате защо се е случило това? Как така едно младо момиче на 27 години се предава толкова лесно? Този въпрос ми задаваха и колежки, и близки, и приятели. Не знам, лошото дойде изневиделица. А и аз му помогнах да ме довърши, защото не се съпротивлявах. Усещах мозъка си като изстискан.

Какво се случи и как се случи? Най-банална любовна история. Аз исках всичко, което имаше между нас да продължи. Простих му, че се отнесе с мен като с някакъв... не знам и аз. Очаквах поне да се извини, да каже нещо подобно, но той реши, че не си струва. И ме напусна. Отиде да живее с другата жена. Казвам жена, защото тя си е бая жена - на 51 години. А той е на 29...

Е, кажете ми честно, няма ли и вие да се депресирате, ако сте на мое място? Нямам нищо против застаряващите жени. Един ден и аз ще стана такава. Обаче не е честно. Някак не може лесно да се преглътне подобна постъпка.

Капките Стресовитал деликатно се справят с любовна мъка от вскякаво естество

Сега се оправям като разчитам на билките, на приятелите, на добрите срещи, на вечерното кино и на концертите. Гледам да съм по-заета, взимам си редовно капките Стресовитал, които ме успокояват и ми дава така една сериозна сигурност, че няма да се срина. Стабилитет постигнах с тях, след като ги взимах малко повече от два месеца. И не смятам да ги спирам скоро. Защото все още има едни такива остатъчни настроения, една вечерна тъга, едно сутрешно минорно настроение... Не мога да го забравя все още, не и напълно. Не мога просто да затворя книгата и да взема нова. В крайна сметка бяхме заедно в продължение на 5 години, ако не и повече. Нужно е време, нужно е време и за капките Стресовитал, да се наслоят хубаво в организма ми и да започнат да действат още по-добре.

Мира от София на 27 години


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020