0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Предолях хроничното си безпокойство и вече съм нов човек


Помогнах си с капките Стресовитал, и откакто ги взимам се чувствам много добре

Важно е за хората като мен, които страдат от хронично безпокойство, да намерят своя препарат, който да потушава разбушувалия се огън на безпокойството. Моят такъв препарат са билковите капки Стресовитал. Безпокойството, постоянните тревоги, те не търпят драстично овладяване, Те имат нужда от бавно и постепенно действие на препарата.

Трябва да ви кажа, че през годините съм взимала много и какви ли не препарати, хапчета, пила съм антидепресанти, успокоителни, разни билки, чайове, хранителни добавки. Правила съм какво ли не - на йога започнах и все още продължавам да ходя, по манастири съм спала... какво ли не... И нищо. Сега, от три месеца насам, откакто ползвам капките Стресовитал, чувствам че най-накрая има някакво подобрение. И това усещане не мога да го изразя с думи. То ми дава такъв мир и спокойствие, такава тишина на ума и емоциите, че ме е страх да кажа каквото и да е, за да не наруша магията.

Капките Стресовитал помагат при безпокоиство, безсъние, паник атаки и други емоционални проблеми, свързани с повишена нервност

А капките Стресовитал наистина са магия. Щом мен успяха да успокоят така, значи билките наистина действат. Но, особеното при Стресовитала е не само, че е направен от билки.Тези билки, освен, че са внимателно и професионално комбинирани, са и в някаква специална концентрация. Не знам по какъв друг начин да обясня начина, по който билковите капки Стресовитал ми действат.

Повечето хора, които ме познават, а и лекарите, които съм посещавала, ме описват като човек със значително безпокойство. Наистина, преди време имах чувството, че просто полудявам. Сега съм доста по-спокойна. Капките Стресовитал успяха не само да тушират безпокойството ми, но подобриха и съня ми, което е много важно за човек в моето състояние. Сутрин се събуждам отпочинала, спокойно ми е, свежо ми е. И това спокойствие и тази свежест ме следват през целия ден.

Добре ще е да се има предвид, че състояние, подобно на моето, с много силно безпокойство, съвсем не е някаква лиготия.

Усеща се, че хората гледат на тревожността като на нещо модерно, нещо ново и нещо, което не може да бъде лесно разбрано. Някои хора го описват като „прекалена чувствителност". Други казват, че „всичко има диагноза в наши дни".

Не е толкова просто. Умът ми ме кара да анализирам всичко за дадена ситуация и да мисля за най-лошото, кара ме да пренебрегвам всички хубави неща и да се затрупвам с лоши мисли, лоши чувства, лоши очаквания. Това е много повече от това да си чувствителен, реагираш на всяка ситуация, голяма или малка и не знаеш кое е рационално и кое не.

Чувството е подсилено от физически симптоми, стягане в гърдите, недостиг на въздух, главата ми започва да ме боли. Опитвам се да се успокоя, докато в крайна сметка това не премине, оставяйки ме в състояние на объркване и умора.

Когато се опитвам да обясня на хората защо не се държа като тях в дадена ситуация, те питат защо е толкова трудно да го рационализирам. Начинът, по който мозъкът ми работи по време на безпокойство, е все едно емоциите и тялото ми да са изключени. Знаех какво е рационално, но не можех да променя как да се чувствам или как да реагирам в дадена ситуация. Нещо като кукла на конци, марионетка...

Така беше някога. И за да съм честна, от време на време също чувствам студения полъх на безпокойството. Но, както казах - това е само полъх, само напомняне, че го е имало, и че е продължило дълго време. Капките Стресовитал успяха да ме стабилизират. И аз за нищо на света няма да престана да ги употребявам. Искам да обясня опита си на другите, за да променят виждането си за тревожността. И да знаят, че има изход от това ужасно състояние - билковите капки Стресовитал.

Калина Димитрова от София


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000