0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Преодолях период на депресия с капките Стресовитал


Искам да разкажа моята история за това как преодолях период на депресия с капките Стресовитал

Възможно е някой, който е в същото положение, да прочете моята история и да намери своя отговор за излизане от това състояние.

Казвам се Румяна и съм на 31 години. Имах проблем с депресията, която не ме оставаше на мира. Изпила съм много хапчета, при много лекари съм ходила, но всичко беше временно. Най-много съм доволна от капките Стресовитал. Сега ще обясня защо.

Преди всичко искам да кажа, че аз не съм била в минорно настроение вече повече от година и половина. За тази година и половина нито съм чувствала някаква тъга или нещо подобно, нито съм била отдалечена от онова, което се случва с мен.

Капките СТРЕСОВИТАЛ действатт още при първите симптоми на депресия и тъга, като дават сила и ведрост на настроението

Най-вече за това време аз имах една устойчивост на настроението. Била съм в такова положение и знам, че като се взимат лекарства, и после идва един период, в който ефекта на лекарствата минава и всичко се случва пак по същия начин. Но, с капките Стресовитал не е така. Добре съм, наистина много съм добре и съм много доволна от използването на билки.

Това е най-хубавото за хората, които са в моето положение. Билките са решението, защото може да се взимат постоянно. Може и да се правят почивки, а те през това време пак си действат, защото така действат капките Стресовитал - с натрупване.

Другото уникално нещо на капките Стресовитал, освен отличното действие, е състава. То май оттам трябваше да почна. Защото, ако не беше този уникален състав, и действието нямаше да е толкова добро.

Аз сега малко по памет ще кажа, но в капките Стресовитал има екстракт от над десет билки. И то доста сериозни билки, както и трябва да се знае, че освен български билки има и такива, които се ползват от китайската медицина. Това няма как да се случи, ако човек сам реши да си направи чай, без значение дали ще е успокоителен или някакъв друг. Така че, заради уникалния си състав, заради това, че билките са много добре подбрани и комбинирани, си струва да се започне да се прави курс на лечение с капките Стресовитал.

Аз съм сигурна, че тези капки ще помогнат не само на хора, които са в депресия, ами и на такива, които имат проблеми със съня, със нервите или с нещо друго, което е свързано с емоционалното състояние.

Румяна Несторова от София


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000