0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

С капките Стресовитал успях да се възстановя след тежка депресия

Аз бях в състояние на тежка депресия, което продължи почти година. През това време преживях много, но и много научих. И най-важното - разбрах как да се справям с това състояние


тежка депресия
Попаднах в това състояние на тежка депресия след като напуснах работа, която много обичах. Напусках я, защото микроклимата в колектива стана нетърпим. Останахме само две стари работнички. Всички останали бяха нови и започнаха да се случват разни неща, които на мен лично ми повлияха много зле. Нямах друг избор, освен да напусна.
Бързо си намерих друга работа, но и нея трябваше да напусна, защото постъпих в не особено добро емоционално, психическо и физическо здраве. Всичко, което преживях на старата работа нямаше как да не ми се отрази. И така, останах безработна и депресирана.
Положението беше наистина много тежко, защото имах единствено себе си и само на себе си можех да разчитам. Затова съм благодарна на шанса, или Съдбата, или каквото и да е там, че ми дадоха възможност да узная за капките Стресовитал, които ми помогнаха в този тежък момент.
Днес имам нова работа. Колегите, макар и нови, макар и аз да съм нова за тях, са страхотни и се държат като нормални хора. Много по-спокойно ми е, чувствам се пълноценен човек и продължавам напред.
Милка Каменова Петкова от София на 51 годиниПоръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020