0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Самотата не ми тежи, макар понякога да съм тъжна

Самотата не ми тежи. Има моменти, в които се чувствам тъжно, но те са много малко. През по-голямата част от времето съм добре. Доволна съм от живота


самотата не ми тежи
Самотата не ми тежи. Имах много дълга и драматична връзка с един мъж. След края на тази дълга и изключително драматична връзка аз се почувствах като опустошена. Не че нещо празно остана в мен след като той си тръгна, а като човек, който е бил ограбен. Ограбена бях във всякакъв смисъл. Всички тези чувства и усещания ми причиниха проблеми със съня. И то доста сериозни проблеми. да не говорим, че в началото изпитвах паника. Паниката ме обземаше най-вече заради това, че може да го срещна. Не знаех как ще реагирам. Знаех обаче той на какво е способен. Знаех какво може да ми причини. Но, колкото повече време минаваше от употребата на капките Стресовитал, толкова по-добре се чувствах. Може би ми помагаше това, че капките ми помогнаха да се наспивам повече. Не знам. Просто, колкото повече време минаваше от употребата им, толкова по-добре се чувствах аз.
Затова сега казвам, че самотата не ми тежи. предпочитам да съм сама и спокойна, отколкото супер изнервена с някой, който не знае какво иска от този живот. Може би някой ден ще добия смелост и ще успея да започна нова връзка. Но, засега, така ми е добре.
Ф.Т.

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Октомври 2019

Content
LivedaMed2000