0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресовитал помага при страхова невроза и безсъние


Казвам се Мария, и допреди четири месеца страдах от страхова невроза, която ми причини и безсъние

В момента нямам нито страхова невроза, нито безсъние, защото използвам капките Стресовитал.

Аз даже не знам дали това, което имах, е добре да се нарече страхова невроза. То беше по-скоро нещо като уплах, като притеснение. Случи се малко след като изпратихме нашата единствена дъщеря да учи в Холандия. Сами разбирате, че едно такова нещо е в състояние да причини безпокойство на всеки родител, особено на майките. А и аз съм си притеснителна по природа, и все си мисля разни неща. Тя вече една година учи там, но през това време само аз си знам какво ми беше.

Опитах да взимам и други неща, докато ме мъчеше безпокойството, но никое не ми помогна така, както ми помогнаха капките Стресовитал. От другите хранителни добавки или ще ми се спи много, или ще ми е разбъркана главата, или изобщо нямаше никакъв ефект. Стресовитал хем ме успокоява през деня, без да ме успива, хем ми коригира съня, и сега вече аз спя нормални и спокойно.

Колко време съм взимала Стресовитал също е от значение. Употребявах капките Стресовитал точно три месеца. Поръчах си три опаковки, както ми беше препоръчано от сътрудник на фирмата, и започнах да ги пия. Ефекта на Стресовитала, се забеляза още след втората опаковка.

При безсъние, безпокойство, безпричинни притеснения, страх, стрес, депресия и паник атаки - Стресовитал действа безотказно и ефективно

Хубавото е, че освен в аптеките, Стресовитал може и да се поръча. По този начин аз си ползвам отстъпките за количество. Аз взимам винаги по три опаковки, защото знам, че билките действат с натрупване. До този момент съм употребила две тройки, като в момента почивам малко, макар че не трябва да се почива от приема на капките. Но, дойде ли есента отново ще започна да ги ползвам, тъй като това е един много труден период за мен. Хем детето заминава, хем и времето става едно такова никакво.

Най-хубавото е, че докато ми свършат опаковките Стресовитал, аз знам че тя ще си дойде. Тук е момента да кажа, че по-късно ще започна по-разреден прием на капките Стресовитал, тъй като аз ще ги ползвам като поддържащо лечение.

Но, ако вас ви мъчи страхова невроза, ако имате безсъние, или има там някакво друго емоционално разстройство, или пък проблем с нервите, започнете редовно да използвате Стресовитал. Само така спокойствието отново ще стане ваш постоянен спътник.

Мария Давидова от Пловдив


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000