0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тревогата се появи от нищото и си отиде благодарение на Стресовитал


Тревогата не винаги означава несигурност, нито прекалена притеснителност

Тревогата е тревожно разстройство, което при мен се появи от нищото. Стовари се върху мен като камион с тухли и за кратко време разби почти всичко, което ми беше скъпо. Заради тревожното разстройство, от което страдах в продължение на около година, загубих двама от най-добрите ми приятели и смених две работни места.

Сега съм добре. Започнах да употребявам билковите капки Стресовитал, след като разбрах, че от лекарствата няма много полза. Даже никаква. Пиех успокоителни в началото, назначени от лекар. След това психиатър ми изписа антидепресант. Това беше най-лесното, вместо да работим и да стигнем до онова, което е причина за почти постоянната тревога, която изпитвах. Така разбрах, че истинското приятелство е истинско само на думи. Разбрах и, че ако викам неволята нищо няма да се промени. Осъзнах, че ако искам да съм пълноценна, трябва да си помогна сама.

Една сутрин, докато скролвах нюзфийда във фейсбук попаднах на една споделена публикация. Беше някаква статия за самотата. Така попаднах на сайт, в който освен интересни статии имаше и информация за един билков продукт - Стресовитал. Билковите капки Стресовитал помагат при стрес, паника, тревожно разстройство, депресия... Така бяха изброени още няколко състояния. Имаше и доста подробна информация за това какво съдържа този продукт. Зачетох се, замислих се и реших да го поръчам. Взех направо две опаковки, тъй като има отстъпка. Честно казано, започнах да взимам Стресовитала без да имам каквито и да е очаквания. Собственото ми състояние беше единственото нещо, което не предизвикваше у мен кроткия бяс на тревогата. Просто вече до такава степен ми беше писнало и от мен самата, че се бях пуснала по течението на отчаянието. Постоянно си повтарях "Да става каквото ще!". И то взе че стана. За три месеца, ден след ден, седмица след седмица, успях да си върна спокойствието, от което имах толкова голяма нужда. Три месеца взимах капките Стресовитал и за този период от време се убедих в две неща.

За да победите стреса, депресията, натрапчивите мисли, тъгата, апатията, паническите атаки и неврозата - ползвайте билковите капки СТРЕСОВИТАЛ

Първо, спор няма - Стресовитал се оказа чудесен и ефективен продукт, който за сравнително кратко време успя да се справи с моята тревога, която беше започнала да става хронична. И от която си мислех, че няма отърваване. В крайна сметка Стресовитал може да е билков продукт, но той действа изключително твърдо, по отношение на моите оплаквания. Все пак в състава му влизат десетина билки, повечето от които стават още по-лековити и действат още по-добре, когато са в комбинация. Знам това, защото аз четох много, след като поръчах капките. Исках да знам с какво си имам работа.

Второ - никой друг не може да помогне, ако човек първо не реши и не опита да си помогне сам. Няма ли го вътрешното желание, ако ще една чанта лекарства и билки да се изпият - полза няма. Така аз обединих моите собствени усилия и желание за възстановяване със силата на Природата, събрана в билковите капки Стресовитал. И успях да се справя.

Не подценявайте тревожното разстройство. При мен започна с треперене и загуба на апетит, постоянно изпотяващи се длани и повишен пулс, който усещах като все едно вътре в тялото ми някой бие гигантски барабан. Започвах да треперя сутрин само при мисълта, че трябва да отида на работа. Тогава не знаех почти нищо за безпокойството и тревожното разстройство. Когато се опитвах да го обясня на близките си и на моите приятели, те ми казваха да спра да се лигав,а да се стегна, да се наспя, да си пия редовно хапчетата... Работата ми е доста интересна. Занимавам се с продажби и през по-голямата част от времето съм под високо налягане. Сега, благодарение на билковите капки Стресовитал, съм не само по-спокойна и уверена в себе си, но и не усещам никакъв натиск. Леко ми е, справям се без да влагам излишни емоции и бих казала, че всичко ми спори много повече отпреди.

Златка Симова от Варна


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000