0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

В пубертета съм и изпитвам постоянна тревожност

Тревожност е един от най-разпространените проблеми в съвременните общества</h4

Особено характерна е постоянната тревожност за хората( които живеят в големите градове и са по-образовани. Та можеш да се гордееш, че спадаш към по-мислещите и по-знаещите. Но това едва ли ще успокои усещането за тревога.


Добре би било, ако имаш с кого да разговаряш за проблема, да споделиш как се чувстваш и кое засилва тези чувства. Добре би било с помощта на разумен и опитен събеседник (родител, роднина, психо-терапевт) да стигнеш до същината на тревогите си и да си отговориш на няколко въпроса: кога се явяват, защо се явяват и какво ги успокоява.
Ако разбереш отговорите на тези въпроси, ще можеш по-лесно да преодоляващ тревогата. Избягвай ситуации, в които тя се засилва. Избягвай и причините за нея.
Много често хората край теб може би те напрягат, но ти си привързан към тях и не можеш да си признаеш. Например приятели, които са по-нахакани от теб, демонстрират самочувствие или пък имат твърде високи изисквания, несъзнателно те потискат. Отдалечи се от всички хора, които събуждат тревога у теб.
Има и места, които те правят неспокоен/а. Често те са любими на тийновете - дискотеки, заведения, молове. Ако прецениш, че местата, където е твърде шумно и пренаселено, те изнервят, просто ги избягвай. Това, че приятелите ти обичат да ходят там, не те прави загубеняк, понеже ти не ходиш.

Възможно е още някой от приятелите да предпочита да се виждате в парка или в кварталното кафене, но не смее да си го признае


Бъди смел/а, предложи и отстоявай желанията на вътрешния си мир.
А може би вашите са в основата на тази тревожност? Ако са прекалено взискателни или пък изключително защитаващи, те също те напрягат. Разговаряй с тях и им обясни как се чувстваш. Без излишни упреци помогни да те разберат и да промените отношенията си. Кажи в прав текст, че това е начин да преодолееш постоянната тревожност, за да бъдете по-щастливи и спокойни всички.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020