0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Заради депресията живеех в измислен свят, Стресовитал ме върна към реалността


Много време бях депресирана. Не принадлежах на себе си, не контролирах нищо и никога не знаех къде ще се намеря на следващата сутрин.

Аз бях управлявана от храната така, както някои хора биват обладани от алкохола. Тялото ми се движише неконтролируемо през града и повярвайте ми, това бяха мигове, от които не си спомням нищо. Все едно не съм живяла. Фактът, че съм жива, е същинско чудо. Можеше да умра хиляди пъти в онова състояние на нещо правене и нищочувстване.

Исках топлина и мир. Щастие, просто, като сандвич с шунка. Спомням си как ходех с един слабо познат мъж по една тъмна улица. Спомням си, че влизах и излизах от една кръчма в друга, поглеждах светлите прозорци и си представих как хората живеят зад тях, колко рано си лягат и четат „Джейн Еър" под светлината на нощна лампа. И си спомням, че бях смазана от една върховно тежка, непоносима,несравнима дори меланхолия - защо и аз не мога да го направя? Връщайки се у дома, се разпадах на дивана, ей така, както си бях с дрехите. И докато лежах като някой битник, мечтаех за пижами с мечки.

Живейте спокойно, ведро и уравновесено! Ползвайте редовно капките Стресовитал и се насладете на доброто настроение!

В трудни моменти се изключвах от външния свят и влизах в себе си . Представих си как отивах да посетя измислената от мен леля - тя живее далеч, там където някой друг трудно би могъл да пристигне. В една уютна малка къща леля ми прави палачинки, а аз гледам през прозореца, офиката цъфти и една котка върви по улицата така, все едно половината град е неин. И не ми трябва нищо друго. А леля през това време ме пита: "Искаш ли още чай, Лили?"

В един момент, заради постоянните измислици и депресията, в живота ми имаше психотерапевт. Заедно разбрахме, че не мога да изразя гнева, да кажа не, не разпознавам чувствата си и не разбирам къде точно се озовавам. Понякога просто й разказвах дните си или миналото си, чудейки се защо тя не се мръщи от отвращение.

Не помня как ми дойда просветлението. Как точно ми светна лампата, че трябва да се справя, да си вдигна задника и да се погрижа за здравето ви. Там някъде попаднах на вашия сайт и прочетох информацията в него за капките Стресовита. Започнах да ги взима, и продължавам до ден днешен. Добре съм, даже много съм добре. Дори бих казала, че се чувствам прекрасно.

Спокойна съм, помирих се със себе си и с целия досаден свят. Имам котка и пижама с мечки.

Аз живея тук и сега, истински живот без стимуланти и общувам с истински хора. Ръцете ми държат волана и, благодаря на Бога, че вече не чувствам слабост в тях, а само сила и увереност.

Лили Т. от Варна на 31 години


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000