0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Сексуалните проблеми при жените може да са причина за депресия

Сексуалните проблеми при жените ги има и в трите стадия преди удоволствието


seksualen jivot
С мъжките сексуални проблеми всичко е просто и ясно. Когато ерекцията е налице, има оргазъм и удоволствие. Ако липсва или е слаба, сексът и за двамата е недостижим. При жените е по-сложно.
Преди кулминацията на акта те минават през 3 стадия: сексуално желание, възбуда, овлажняване на гениталиите. Около 2/3 от жените имат от време на време проблеми с възбудата или с достигане до оргазъм. С възрастта сексуалните им проблеми стават по-малко, докато при мъжете растат. Доста често незадоволителният полов живот е следствие на психологически, а не на физиологични проблеми.
Липса на либидо
Отсъствие на желание за секс има при по-младите - 20-30-годишните. Може да се дължи на тревожност, стрес, изтощение, психическа травма, болест.
Овлажняване
В стадия на възбудата има приток на кръв към вагината. Тя се разширява, клиторът е в ерекция. Увеличеният приток на кръв предизвиква секреция на прозрачна слуз, която улеснява проникването на пениса без болка. Ако мъжът действа прибързано и не изчака този момент, това причинява неприятни усещания у жената и потиска възбудата.
След менопаузата се нарушава отделянето на смазката, а стените на влагалището стават по-тънки и губят еластичност.
Това влияе на половия живот. Усложняват го и болести като диабет и високо кръвно, медикаментите за намаляване на нивото на естрогена и облъчването при лечение на рак.
Липсата на смазка може да се компенсира с лубриканти, вагинални кремове или свещички с витамин Е. Превъзходна смазка е и слюнката.
Недостигане до оргазъм
Някои жени не могат или трудно достигат до оргазъм въпреки силната възбуда. Те би трябвало да експериментират с тялото си, да го изследват чрез мастурбация, за да усетят какъв ритъм, натиск и движения ги водят до пълно удоволствие. След това да споделят опита си с партньора.
Вагинизъм
Рядкост е, но може мускулите в основата на вагината силно да се свият при проникването. Може да се случи и при поставяне на тампон. Проблемът е психологически и налага помощ от сексолог.
Липсващо полово желание (фригидност) е сред най-честите проблеми. Това е спад в сексуалната мотивация и липса на отклик на еротичните пориви на партньора. Често зад нея има стаени конфликти и натрупани и несподелени негативни чувства. Те потискат либидото и могат да доведат дори до отвращение от половия контакт. Макар и потисната, потребността от секс не изчезва. Дългото въздържане поражда нервност, напрегнатост, разстройство на съня, депресивни състояния и други телесни симптоми.
Полово отвращение, или аверсия
Това е крайна форма на фригидност, която се провокира от насилствен секс. Лечението изисква интензивна психотерапия.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза - 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com
https://youtu.be/Y3RurlbPHXU

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2020