0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

След употребата на капките Стресовитал ми остана единствено спокойствието

Аз имах ужасен проблем с нещо като следродилна депресия, преди да ползвам капките Стресовитал. Не знам дали беше истинска депресия, защото не съм ходила на лекар - нито имах нерви за това, нито имах време


капките Стресовитал
Капките Стресовитал ми помогнаха да преодолея едно неприятно чувство и усещане, което имах няколко месеца след като родих. Не знам дали е било следродилна депресия, защото не съм ходила на лекар. Но, според онова, което съм чувала, ще да е било нещо подобно. Или поне съм успяла да го пресека още в начален стадии. Което също е много добре за мен. Не е чак толкова важно какво е било. важното е, че е било и че остана в миналото. И, че след ползването на капките Стресовитал на мен ми остана единствено спокойствието. Помогнаха ми тези билкови капки, много ми помогнаха. Върнаха ми не само спокойствието, а и ми дадоха един вътрешен стабилитет и тонус.
Знам, че сигурно се чудите за какво спокойствие говори тази майка, като жените с бебета няма чак толкова спокойни мигове. Да, вярно е, че малките деца могат да причинят известно безпокойство. Аз говоря за вътрешното спокойствие, което всяка млада майка трябва да изпитва. Точно това спокойствие ми дадоха капките Стресовитал. Препоръчвам ги на всички жени, които по един или друг начин усещат безпокойство, някаква неосъзната нервност или депресия. Капкото и да е, ако искате да върнете баланса в своя живот - ползвайте капките Стресовитал.
Нина Симова от Бургас

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ
Content
LivedaMed2000