0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Енергията на мисълта и психологията - как едното помага на другото?

Енергията на мисълта е сила. И силата може да бъде родена именно от енергията на мисълта. Какво мисли психологията по този въпрос?


мисълта
Джон Грегъри Бетанкур - автор на научно-фантастични, фентъзи и детективски новели и разкази, в „Хаосът и Амбър” казва: „...Всичко е неистинско. Всичко израства от нашето съзнание. Ние творим мислите си и всичко това съществува в безграничната Вселена около нас във вид на безмерни възможности - докато нещо истинско, като нас с теб, не им придаде очертания и материалност”.
Човешката психология е устроена така, че все нещо не ни достига -здраве, семейство, дом, пари, работа, разбиране, уважение, любов... Списъкът с човешките радости и потребности може да бъде продължен до безкрай. За съжаление, не всеки може да се похвали с удовлетворение във всички сфери на живота си.
Защо нещата не са каквито ни се иска? Какво влияе на хода на събития в живота ни? Нека заедно изработим комплекс правила, чието спазване непременно ще ни осигури успех във всички начинания.

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ


Учените по цял свят отдавна се интересуват от темата за енергията на мисълта. В резултат са открити някои обяснения. Ето и една от тях: енергията на мислите на повечето хора, насочена към една цел, се обединява в енергоинформационно поле, а след това в заобикалящия ни свят и обществото се случва това, което е заложено в мислите на болшинството.
Според Робърт Джерард - писател, философ, водещ семинари по активация на ДНК, дори програмата на ДНК може да бъде променена с волевите усилия на самия човек и с културните традиции на хората около него.
Според други специалисти чудото е явление, необяснимо от гледна точка на нашите представи за законите на природата. Но тъй като то съществува, би трябвало да променим представите си за природните закони чрез непрекъснати познания. Да променим убежденията си за себе си и за заобикалящия ни свят, като по този начин променим и света, и себе си.
Днес вече за никого не е тайна, че „енергията на мисълта” може да лекува. И обединявайки в едно различните гледни точки, може да се резюмира: нашите мисли и намерения имат способността да се материализират, а следователно и да се изразяват в дадени предмети и действия.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000