0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ето как да излезете от конфузна ситуация без скандал

Борбата с женската склонност към драматизъм е силно застъпена в мъжките наръчници на тема "Как да ни си навлечете скандал с нетактични въпроси"

Борбата с женската склонност към драматизъм е силно застъпена в мъжките наръчници на тема "Как да ни си навлечете скандал с нетактични въпроси"

Там например специалистите предупреждават, че за съпруга може да изглежда нормално да попита "Какво има за вечеря", вместо да губи време с увъртания, когато зверски гладен си идва от работа. Но разумният мъж няма постъпи така директно, ако не иска да чуе "Ами да, теб само това те интересува. Няма да се сетиш да ме питаш как съм, как е минал денят ми. Третираш ме като слугиня. Ти не ме обичаш вече! " Ще си го спести с увертюра "Сигурно много си се уморила днес. Искаш ли да ти помогна с вечерята? Впрочем какво ще ядем?" Жена му пак сама ще си сготви, но няма да има повод да се оплаче, че партньорът й е невнимателен към нея.

В наръчниците съветват и че никой мъж с капка ум в главата няма да позволи на милата да си изфантазира край на връзката им само защото непредпазливо е изрекъл "Какво си облякла", зашеметен от новия й тоалет. Правилната реплика е "Нямам думи". А защо точно няма, си е негова работа.

Шегички относно женската склонност към хиперболизиране бол, но и в дамските наръчници има полезни съвети на тема "Как да драматизирате, за да зарадвате любимия"

Може на воля да кършите ръце и да се правите на слаба женица във всяка ситуация, която ще позволи на мъжа да се направи на силен. Нищо няма да погали ухото и егото му повече от "Скъпи, не мога да се оправя сама. Ще ми помогнеш ли". Ако друго не можете да измислите, за да го поласкаете, използвайте твърдението, че мъжете имат по-добра пространствена ориентация и го замъкне-те в мола, понеже се притеснявате, че няма да намерите онзи магазин, от който трябва да му купите чорапи. Не забравяйте, като стигнете, да възклицвате "Еха, как се оправи. Ти си велик!"

Съвсем сериозно, дори да не вярвате в теориите за всеобщи женски и мъжки характерни черти и хич да не забелязвате лично у себе си склонност към драматизация, няма да ви навреди да я изиграете в нужния момент. Защото може би не всяка жена обича да хиперболизира проблемите, но със сигурност всеки мъж обича жена му да хиперболизира него.


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000