0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Името обагря аурата и говори за личността

Нумерологията твърди, че всяко име има цифрово изражение, което пък носи и цветна аураМоже би ще ви е любопитно да разберете какви хора сте вие и вашият любим според тази теория.
Трябва да сведете поредните номера на буквите от първото си име в азбуката до едноцифрено число. Например И е 1, защото е десетата буква от азбуката и като се съберат 1 и О се получава 1.
A, И, Т, Ь - 1
Б, К, У, Ю - 2
B,Л, Ф, Я - 3
Г, М, X - 4
Д, Н, Ц - 5
Е, О, Ч - 6
Ж, П, Ш - 7
3, Р, Щ - 8
И, С, Ъ - 9
След това събирате буквите на цялото си име и числото на сумата също свеждате до една цифра. Например Десислава е 5+6+9+9+9+3+1+2+1=45=9 Според нумерологията на цифрата 9 отговаря златистото.
Червено -1
Оранжево - 2
Жълто - 3
Зелено - 4
Синьо - 5
Индигово лилаво - 6
Виолетово - 7
Розово - 8
Златисто - 9

Ето какви са хората според цветовата аура, която им дава цифрата на името


1. Червено: Много нежни, добронамерени и верни, готови на всичко за своите близки и приятели.
2. Оранжево: Цветът дава равновесие между ум и тяло. Тези личности притежават изключителен чар и същевременно са умни и находчиви. Винаги привличат вниманието върху себе си.
3. Жълто: Весели и много жизнерадостни, те са способни да заредят всеки с позитивни емоции. В същото време са самоуверени и интуитивни. Рядко се провалят в начинанията си.
4. Зелено: Хора със съвършен баланс между духовно и физическо. Умеят да бъдат и прагматични, и позитивни. Много последователни в действията си, родени за лидери.
5. Синьо: Неповторими оптимисти, които винаги намират сили да преодолеят трудностите и да продължат напред.
6. Индигово лилаво: Личности с невероятна воля за живот, макар че понякога се поддават на отчаяние. Но успеят ли да намерят смисъл, те са готови на всичко, за да постигнат и невъзможното.
7. Виолетово: Тези хора се отличават с улегналост и мъдрост. Те са здраво стъпили на земята и знаят отлично кое каква цена си заслужава. Не обичат рисковете и необмислени постъпки, затова някои ги смятат за скучни. Истината е, че те са страшно логични и обичат да трупат успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.
8. Розово: Те не летят в облаците. Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни.
9. Златисто: Те са способни на съпричастно, разбиране, любов. Опитват да решат проблемите на всички около себе си, дори това да означава да ощетят себе си, пише "Всичко за семейството".

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000