0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Мислите за любимия човек спасяват от хипертония и стрес

Учените от Университета в Аризона са разкрили удивителна черта на човешкото тяло - мислите за любимия имат определена лековита сила. Те спасяват от стрес и смъкват кръвното налягане

Нарисувай любимия преди да го срещнеш!

Учените от Университета в Аризона са разкрили удивителна черта на човешкото тяло - мислите за любимия имат определена лековита сила. Те спасяват от стрес и смъкват кръвното налягане

Ако човек се намира в стресова ситуация, само една мисъл за любимия е достатъчна, за да предотврати повишаването на кръвното, пише The Daily Mail . Проведен е експеримент с участието на 102 души. Доброволците поставиха краката си в студена вода, което предизвика стрес реакция, вазоконстрикция и повишено налягане.

След това някои от тях бяха помолени да започнат да мислят за любимия човек, без значение в каква връзка са с него. И това забави покачването на кръвното налягане. Според учените, използвайки този трик, можете да подобрите състоянието си по време на изпит или преди операция. Освен това най-силно изразеният положителен ефект се наблюдава при хора, които са напълно доволни от връзката си.

Това обяснява защо щастливите хора като цяло са по-здрави. Очевидно подкрепата на партньорите намалява нивото на реактивността на сърдечносъдовата система в отговор на ежедневните предизвикателства и стреса. Между другото, ако техният любим е бил с доброволец, болката на човека е намалена.

Така че, преди да започнете да се страхувате, опитайте се да мислите за любимия човек, да си представяте различни ситуации с него. Това ще ви спести много страдания, като последици от стреса и вредите, които високото кръвно нанася на здравето.


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Август 2019

Content
LivedaMed2000