0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ние сами създаваме своите неприятности!

Повечето неприятности се случват поради това, че старателно се опитваме да живеем като всички


неприятности
Стремим се да не бъдем по-зле, но и да не бъдем по-добре от околните! По този начин не само вредим на себе си, но и програмираме близките си за неблаговидни постъпки.
Например жената, която е уверена, че всички мъже изневеряват (та нали тази истина е потвърдена от опита на майка й, баба й, съседката и най-добрата й приятелка), непременно ще се окаже в ролята на измамена. Ако не с преки намеци и упреци, то с подсъзнателния си страх тя ще внуши на партньора си тази настройка. Излиза, че тя разиграва нечий чужд житейски сценарий - на майката, бабата, приятелката и т.н., а не своя.
За да започнете най-накрая да пишете собствена пиеса, трябва да се откроите от тълпата. Първата и най-важна крачка е да се приемете такива, каквито сте, с всичките си недостатъци. Да разберете, че имате пълно право на грешки и да постъпвате „не както трябва“, а както смятате за нужно.

Втората негативна настройка, с която трябва да се разделите, е разпространеното убеждение, че богатият и успешен човек априори е жесток, бездуховен и с нечисти ръце


Цялата литература ни учи, че духовността е почти несъвместима с материалното благополучие, с доброто здраве, с личното щастие, с кариерния растеж и други радости на живота. Но така ли е наистина?
Разбира се, всеки има право да се отказва от благата на цивилизацията и да търси истината в пустинята, останал в горда самота без стотинка в джоба и с празен стомах. Ако именно това разкрива за него света, осмисля живота му и му носи удовлетворение, така да бъде. Но нали пътят на аскета е само един от многото. И нито богатството, нито здравето, нито успешният брак по някакъв начин пречат на духовния растеж. Напротив!

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Декември 2019

Content
LivedaMed2000