0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Трябва ли жените да бъдат чак толкова отдадени на работата?

Нормално е така да сте се сраснали с работата си, че да сте престанали да я оценявате обективноНормално е също шефът ви да иска да давате все повече, все по-бързо и по-качествено да отмятате задачите. На него за това му плащат - да взема максималното от служителите.
Вие си представете, че прелитате над самите себе си с хеликоптер. Огледайте се отвисоко, сякаш става дума за чужд човек. Дали не работите толкова много, защото сте перфекционистка и се престаравате. А може би губите служебните си задачи в рамките на законното работно време. Ако отговорите са "да", причините за вашата презаетост са субективни. Има какво да промените и близките ви ще престанат да мърморят.

Възможно е отговорите да са "не". Тогава се запитайте какво ще се случи, ако малко задържите темпото


Няма да повишат заплатата ви. Няма да се издигнете. Може да ви уволнят.
Това, последното е лошо, но я си спомнете дали когато започвахте тази работа, бяхте предупредени, че ще трябва да й посвещавате ненормирано време. Може би ви експлоатират безогледно или шефът ви не създава нормални условия, при които служителите да не са пренатоварени. Заплашва ви т.нар. прегаряне, рискувате здравето си. Огледайте се за място в сходна компания, където обаче ще работите при по-добра организация.
Другите две евентуални последствия от забавяне на темпото - да не ви повишат заплатата или да не се издигнете в йерархията, може би си струва да бъдат приети в името на повече свободно време, което ще прекарвате със семейството си.
Докато сте на хеликоптера, си спомнете и т.нар. младежки мечти. Избрахте тази професия, защото ви е интересна и ви носи удовлетворение. Но никога не сте си представяли, че заради нея ще загърбите личния си живот. Тя е важна, но не я поставяте на първо място. Вашата цел е да има хармония между кариерата и личния ви живот.
Лесно е да се каже, но обикновено е трудно да се направи. Ще ви помогне една техника от мениджмънта.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2019

Content
LivedaMed2000