0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Теория на биоцентризма - онова, което се случва не е онова, което ни променя

Теорията на биоцентризма разглежда и разгадава такива загадки, като смъртта


биоцентризма
Защо наблюденията променят това, което се случва?
Защото реалността е процес, изискващ участието на нашето съзнание. Така, независимо от избора вие сте едновременно и наблюдател, и този, който извършва самото действие. Връзката между този експеримент и всекидневния живот излиза извън рамките на обичайните ни класически представи за пространството и времето според привържениците на теорията на биоцентризма.
Пространството и времето не са осезаеми. Само си мислим,че са. Всичко, което виждаме в момента, е вихър от информация, преминаващ през съзнанието. Пространството и времето са просто инструменти за измерване на абстрактни и конкретни неща.
Ако това е така, то според Робърт Ланза и смъртта не съществува във временния затворен свят. За нещо подобно пише още Алберт Айнщайн: „Сега Besso (стар приятел) се оттегли от този странен свят малко по-рано от мен. Това нищо не означава. Ние... знаем, че разликата между минало, настояще и бъдеще е само една илюзия. Безсмъртието не означава безкрайно съществуване във времето и пространството.
Това стана ясно след смъртта на моята сестра Кристина. След огледа на тялото й в болницата излязох да поговоря със семейството. Съпругът на Кристина - Ед, започна да плаче. За няколко мига почувствах как преодолявам провинциализма на нашето време. Мислех за енергията и експериментите, които показват, че една микрочастица може да премине през два отвора в едно и също време. Кристина беше жива и мъртва едновременно, тя беше извън времето”.
Привържениците на биоцентризма твърдят, че хората спят в настоящето, че всичко наоколо е подредено и предсказуемо. Околният свят представлява фантазии, измислени от движението на разума.

Нищо не може да съществува без съзнанието. Нашият свят използва всички ресурси, за да обедини пространството и времето в един осъзнаван поток


„Както и да се развият пътищата на бъдещите ни концепции, изследването на външния свят води до извода, че съдържанието на съзнанието е крайна реалност”, отбелязва Юджин Вигнер - носител на Нобелова награда по физика за 1963 г.
Физическият живот не е случайност, а предопределеност. И дори след смъртта съзнанието винаги ще бъде в настоящето, балансирано между безкрайното минало и неопределеното бъдеще, представлявайки придвижване между реалностите по края на времето с нови приключения, със срещи с нови и стари приятели...

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000