0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как да се справите със самолюбеца?

Нищо не радва нарциса или самолюбеца така, както похвалата по негов адресНевъзможно е да прекалите с хвалебствията - колкото може повече, по-често и по всякакъв повод. Само че това не решава проблемите с трудния характер на нарциса. Той няма „да ви върне” комплиментите и няма да се научи да забелязва успехите ви. Причината е, че той няма картина на обективната реалност. В неговия свят той е прекрасен и отражението му във водата също е прекрасно. Приема възторзите по свой адрес, но за техния автор (спомнете си мита за нимфата Ехо) няма да намери подходящите думи. Нарцисът не е способен да се отвлече от себе си, както и да се привърже истински към жена си.
Да бъдем честни докрай: ако сте разпознали в своя съпруг типажа на нарциса, значи и вие имате проблеми. Самолюбците си избират за спътници жени с определен характер - с останалите просто не могат да възникнат никакви допирни точки.
Коя е идеалната спътничка на нарциса? Тя е ярка, умна, но ранена в детството си госпожица, за която именно привързаността представлява висша ценност в живота. Заради близостта с любимия човек тя е готова планини да повдигне: ще помогне в трудна минута, ще защити от врагове и ще мъкне бремето на семейните проблеми, обиди и неуредици. Върху това се крепи съюзът им. Щом жената „прогледне” и поиска да сподели емоционалните задължения поравно, бракът рухва...
Ако мъжът ви е нарцис, няма да ви е лесно. Но от друга страна, той си е ваш.

Ето ви инструкция за справяне със персоналния ви самолюбец


Използвайте „Аз-съобщения”: „Аз чувствам обида, когато ме прекъсваш, а когато постоянно ме прекъсваш, се сърдя”. Главната тайна е в интонацията. Тя трябва да бъде констатация на факта, а не упрек. Един вид, такъв е светът и вие и вашите чувства нямате нищо общо. Той ще трябва да приеме това като обективен факт от реалността.
Слушайте, но не приемайте насериозно. За „нимфата”, която живее с нарциса, е важно да има ясна представа какво представлява самата тя. По-често си спомняйте за своите истински качества, за силните и слабите си страни. Вашата мантра трябва да бъде: „Той казва така, но аз съм друга”.
Настоявайте на това, което ви е изгодно. Нарцисите са егоисти, но не са глупаци. Тези мъже имат множество редки качества, умения и навици, те са умни, образовани, защото се обичат безгранично. Покажете-силните страни на нарциса и го хвалете само за тях, като игнорирате недостатъците. Задоволявайки нуждата си от похвала, вашето нежно „цвете” ще е принудено да обърне по-добрата си половина към вас.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000