0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Какво е самотата?

Телефонът загрява от обаждания и SMS, страниците в социалните мрежи не могат да поберат пълните списъци на приятелите, но самотата е най-добрата приятелкаИ въпреки това хората се чувстват самотни.. Все по-често може да се чуе фразата: „Толкова много хора има наоколо, а аз съм сам”. Защо? Дали защото живото общуване все по-често се заменя с виртуално или телефонно? Много по-лесно ни е да напишем SMS, отколкото да се обадим. И много по-важно е да отидеш на среща с милионния клиент на фирмата, отколкото да поиграеш с детето или да поканиш любимия човек на кино.
Къде сте, хора? Скрили сте се зад мониторите. И вече ви сърбят ръцете да напишете нов коментар към поредния статус във „фейсбук”. И почти не се случва да почукате на вратата на стар приятел и да го изведете „на по бира”. А и защо? Много по-лесно е
да напишете поредното електронно послание с предложение да се разходите, а после да забравите, прикривайки се зад внезапно появила се неотложна задача.
Подменяме силните, дълбоки връзки с мимолетни срещи. Правим избор между любовта и необременителните интимни приключения в полза на последните. Съзнателно отхвърляме приятелството и привързаността, за да можем да се насладим на призрачната свобода подобно на героя на Албер Камю. Защо?
Какво е самотата? Съзнателен избор или подсъзнателна необходимост?
Допивайки поредната чашка самотно кафе, разбираме, че не е нито едно от двете. Самотата е страхът да не изгубим своето Аз, разтваряйки се в другия човек. Неочакван извод? Вгледайте се в себе си...

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000