0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Капките Стресовитал ме върнаха към живота

Искам да ви разкажа накратко как капките Стресовитал ме върнаха към живота


 живота Капките Стресовитал ме върнаха към живота

Казвам се Александра и искам да споделя с вас своята история. Преди пет години срещнах бащата на дъщеря ми. Всичко между нас се случи толкова бързо. Бяхме заедно от съвсем скоро, забременях, оженихме се. Бях изпълнена с надежда, че ни очаква светло бъдеще и ще бъдем щастливи, но уви. След година се разведохме.
Не вярвах, че ще срещна друг мъж, мъж който е готов да се грижи за дете, което дори не е негово. Чувствах се като втора ръка, преоценена стока. За щастие съдбата ме срещна с Георги. Той обикна мен и дъщеря ми, бях толкова щастлива. Бяхме заедно три години. В последните месеци имахме много проблеми. Той се държеше хладно, обиждаше ме, нещата не вървяха. Сринах се психически и емоционално, изпаднах в дупка. Нищо не бях постигнала в този живот, с малката живеехме при нашите, не можех да задържа мъж до себе си, а на всичкото отгоре ме уволниха и нямах работа. Изпаднах в дълбока депресия. Няма да крия, че посегнах и на живота си. Бях на мнението, че дъщеря ми не заслужава майка, като мен. Какъв пример бях аз? Когато бях в болницата две мои колежки дойдоха да ме посетят. Знаеха за състоянието ми от месеци и се опитваха да ми помогнат, но аз не желаех. Донесоха ми капките Стресовитал , те бяха последният ми шанс. Когато излязох от болницата започнах да ги пия, вече се бях тъпкала с толкова антидепресанти, че не вярвах да има ефект, но грешах. Стресовитал ме вдигнаха на крака. Върнаха ми всичко изгубено - вяра, надежда и мотивация. Те наистина помагат!

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000