0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Куп проблеми и нерви разбиха здравето ми

Всекидневно се сблъсквам с куп проблеми и нерви. На едното място шефовете имат очаквания към мен, а на другото самият аз съм шеф


нерви Куп проблеми и нерви разбиха здравето ми

Здравейте, казвам се Христо. Управител съм на заведение и отделно си държа мое лично малко кафенце. Работата ми е много динамична и натоварена.
Всекидневно се сблъсквам с куп проблеми и нерви. На едното място шефовете имат някакви очаквания към мен, а на другото самият аз съм шеф и трябва винаги да съм в кондиция за да могат нещата да се случват. Притеснявам се за обороти, дали този месец ще мога да платя на служителите си, дали ще изкарам за вноската по кредита, дали ще имам за детето, за сметки и т.н В един момент започваш да се чувстваш притиснат до стената. Никой не ми помага и реално нямам почивен ден. Тежко ми е, че не мога да обръщам достатъчно време на семейството си. Усещам, че жена ми е нещастна от липсата ми. От нерви и тревоги започнах да имам здравословни проблеми, а това спъваше работата ми.
По принцип не вярвам на лекари. Просто имам горчив опит с болници, лекартства и пр. Една от служителките ми пиеше Стресовитал. Винаги съм и се чудил дали реално имат ефект и взех, че я попитах. Каза ми, че е повече от доволна. Не ми трябваше друго, веднага ги поръчах. Месец след като ги бях почнах си взех и един хубав отпуск. Заведох семействто ми на почивка. Моментното спокойствие в съчетание със Стресовитал свършиха чудеса. Върнах се зареден с нови сили, а капките са винаги в чантичката ми.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000