0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Неврозата - болест на чувствителните

Неврозата засяга интелигентни хора с изострена чувствителност


неврозата Неврозата - болест на чувствителните

Неврозата се отключва най-често в пубертета, климактериума или в гранични, стресови ситуации - смърт на близък, развод, загуба на работа, катастрофа, силна уплаха. Ако се изпусне началната фаза, страховата невроза се лекува трудно и е причина за загуба на работа и социална изолация. Освен това се отключват физически болести като диабет, сърдечносъдови проблеми, високо кръвно.
Лечителят Дънов отделя специално внимание на заболяването. Той съветва да се пият комбинации от билки с основна съставка жълт кантарион, мента, глог и валериан. Съвременната медицина предписва комбинирано лечение с ултразвук и иглотерапия и успокояване. Посещенията при психоаналитик също са част от лечението, като по-добри са груповите сеанси. Започва се с малки групи, които постепенно нарастват.
Най-новият метод за справяне с болестта е терапия под хипноза. Във виртуалните групи за взаимопомощ близки на страдащи от страхови неврози обменят опит и споделят удовлетворението си от ефекта на хипнозите. Приятелката на Рени от Дания - Арлинда, е една от тях. „След 6-месечни сеанси под хипноза се отърсих от това ужасно чувство на нежелание да си покажа носа навън. Вече пазарувам и дори успях да отида на театър. Хората навън всъщност не са чак толкова лоши“, казва момичето. С Рени са си допаднали покрай общата страст по рисуването. И двете рисуват прекрасно и дори са успели да продадат някои свои рисунки по интернет.
Терапията под хипноза си пробива път и като метод за лечение на онкоболни. Арлинда споделя, че нейна съседка с диагноза рак на гърдата се е подложила на сеанси под хипноза и изследванията са показали обнадеждаващи резултати.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000