0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Нова работа със стар шеф не винаги е добра перспектива

Шефът се мести на нова работа – трябва ли да го последвате? Решението ви има плюсове и минуси


нова работа
Понякога нещата изглеждат лъскави отвън, а отвътре се оказват неприятни - има примерно лоши колегиални отношения, иначе добрите правила на международната корпорация са побългарени или тази част от компанията е зациклила и точно заради това сменят шефа й с вашия. Ако ще трябва да работите повече за същите пари, а перспективите за повишение може да не се сбъднат, вероятно не си заслужава да се захващате.
Много добре обмислете и какво още може да "купите" от мениджъра, когото ще последвате. Щом той е ас във вашия бранш и от него предстои да научите много за професията, не се колебайте да го последвате. Освен това да работиш с познат човек си е безспорно предимство.
Имайте обаче две неща на ум. Първото е, че всеки човек в някакъв момент достига нивото си на компетентност, т.е. изкачва се на позиция, за която се оказва некомпетентен, и рискува да се провали. Ако това се случи с шефа ви точно в новата компания, твърде вероятно е да повлече и вас - своя човек, когото е довел.

Второто "едно на ум" е какво ще се случи след излизането на шефа от компанията, в която сега работите


Опитайте да прецените кой ще заеме овакантения пост. Според цветистия роден израз "На нов началник и на ново прасе не се радвай - не знаеш каква свиня ще излезе". Ако ви оглави неподходящ човек, нещата в компанията или отдела и вашата собствена кариера може тръгнат зле. Не пренебрегвайте вероятността нов шеф, който идва отвън, да доведе със себе си нови хора. Те ще променят отношенията в офиса, сигурно ще се наложи да се конкурирате с тях. Обикновено е много неприятно, когато се изправят една срещу друга групите на "заварени" и "пришълци". И често победители са "пришълците", защото новият шеф разчита повече на тях.
Съвсем друга е ситуацията, ако смятате, че вие имате квалификация, опит, резултати, благодарение на които можете да заемете поста. Естествено, че ще останете и ще се борите. Шефът ви би трябвало да е най-наясно, че вие сте достоен да го наследите. И вместо да ви кани да тръгнете с него, е редно да ви препоръча за мястото. Щом не е постъпил така, значи го е грижа не за вас, а за неговите собствени интереси. Така че не вие сте нелоялни към него, а той е несправедлив към вас.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000