0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Постигайте повече, без да губите време!

Без да губите време постигайте онова, което искате, като използвате ето тези трикове и тактикиНе губете време с излишни приказки! Ето как да бъдете успешни и да постигнете онова, което искате само с няколко лесни тактики.
Изтъкнете какво давате. Фокусирайте се главно върху това какво ще получи вашият партньор, а не какво той ще даде. Да речем, че искате да го убедите да си купи автомобил. Правилната тактика е " Давам ти тази кола за 1000 евро", а не "Искам 1000 евро за тази кола".
Започнете с най-доброто. Онова, което ще кажете първо, се запомня. С експеримент е доказано как този механизъм действа. Наричате някого умен, но подмолен човек. След известно време питат слушателите ви за него. Повечето споменават, че е умен, и малцина се сещат за втората част от определението - че е подмолен.
Представете правилната алтернатива. Започнете с крайностите: добро и лошо, правилно и грешно, бяло и черно. След това предложете "нещо по средата", което да бъде прието като компромис и алтернатива на екстремните стойности.
Пуснете примамка. За да подтикнете човека към нужното ви решение, в разговора му представете два варианта на отговори, които ви устройват. След известно време вмъкнете трети, от който той ще се откаже в полза на някой от предишните два.

И малко други трикове


Вживейте се. За да сте убедителни, трябва да се превъплътите като актьор в ролята си. Никой няма да ви повярва, щом сами не си вярвате.
Етикетът помага. Любезността, усмивката, откритият поглед очи в очи със събеседника са ваши оръжия. Не забравяйте комплиментите - всеки иска да чуе добра дума за себе си. Естествено, внимавайте с дозата. Няма нищо по- жалко от неумел ласкател.
Изберете приятно място. Ако можете вие да определите къде да проведете разговора, уютната обстановка и удобният стол ще предразположат събеседника ви. Когато човек чувства дискомфорт чисто физически, не е лесно да бъде убеден нито с доводи, нито с красноречие.
Владейте дишането си. Понеже сте под напрежение, то и сърцебиенето се учестяват. Медицината учи, че като дишате по- дълбоко и бавно, ще нормализирате ритъма на сърцето и притока на кръв към мозъка. Ще се почувствате по-спокойни и ще бъдете по-убедителни.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000