0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Страхът от смъртта е и страх от живота

Страхът от смъртта (танатофобията) е нормален за повечето хора. Но страх от живота изпитват хората, които ги е страх и от смъртта


страх от живота
И все пак - истински страх от живота имат малцина.
Случва се танатофобията за първи път да се прояви в зряла възраст, при това при хора, които до този момент не са страдали от никакви психологически и психически разстройства.
Но един ден човекът попада в травмираща ситуация -например смърт на близък или самият оказал се на границата на гибелта (заради нещастен случай или тежко заболяване). Под въздействието на силния стрес страхът се развива главно когато ни се наложи „да погледнем смъртта в очите“.
Дори непрофесионалист може да различи естествения инстинкт от фобията, особено когато става дума за сложни случаи. При хората, страдащи от тежка форма на танатофобия, страхът от смъртта наподобява повече страх от живота: засегнатият се страхува от всичко на света - от микробите до падащи тухли, и затова свежда общуването си с външния свят до минимум, а понякога и напълно престава да напуска дома си. И в тази ситуация може да помогне единствено психотерапевт.
Но често хората водят нормален, на пръв поглед, живот, само че не могат да се избавят от натрапчивите мисли за смъртта. В резултат всеки ден за тях е кошмар: страх ги е да се качат на автобус (ами ако катастрофира?); страх ги е да общуват с околните (та нали сред тях може да има заразно болни!); с една дума - страх ги е да живеят.
Постоянното психическо напрежение води до соматични проблеми: тремор, световъртеж, мигрена, променливо артериално налягане, проблеми със сърцето и т.н. Излиза, че ако много се страхуваш от смъртта, то неволно сам се приближаваш към нея.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000