0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Стресът: откъде се появява?

Не е тайна, че една от най-разпространените „болести“ на цивилизацията е стресът


стресът
Всеки , човек до известна степен е изпитвал влиянието му върху себе си. И може би мнозина си задават въпроса как да се справят с тази напаст и откъде да намерят сили, за да я преодолеят...
Мненията на учените по повод стреса са различни. Според едни това е естествена реакция на организма срещу дразнители. Други твърдят, че стресът е крайно пагубна реакция, тъй като води до отмирането на нервни клетки. И наистина, трудно е да го приемем като естествена реакция, тъй. като в една и съща ситуация хората реагират различно.
Причината е в отношението на човека към даденото събитие. Излиза, че стресът е само следствие от нашето негативно възприятие на даден външен фактор. Накратко, стресът е резултат от отрицателната ни реакция на заобикалящия ни свят. А къде се заражда тази реакция?

Естествено, в мислите ни. Тогава се оказва, че истинският автор на стреса не са обстоятелствата и ситуациите, които упорито виним, а самите ние, и по-точно нашите негативни мисли


Но щом ние сме завързали възела, наречен „стрес“, кой друг, ако не ние можем да го развържем! Така че същността на фразата „да се избавя от стреса“, се равнява на „да не създавам стресова ситуация“. Ако въртим пръст по водата и не ни харесва, че се образуват кръгове, значи трябва просто да престанем да го правим. С други думи, за да премахнем негативните колебания, трябва да спрем негативните си мисли, които създават тези колебания. Тоест да променим начина си на мислене. Да променим отношението си към ситуацията в мислите си.
Ако не ни харесва една радиостанция, можем да превключим апарата на друга, нали? По същия начин можем да превключим от една вълна на друга. Отделяйки внимание на определени мисли, ние ги усилваме, увеличавайки влиянието им върху нашия живот. Значи, ако концентрацията на негативни мисли ни причинява стрес, следва, че концентрацията на позитивни мисли ни води към хармония. А вътрешната хармония всъщност е щастието в живота.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000