0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Успехът - как да се самопрограмирате за успех?

Успехът в кариерата, пък и в почти всяка житейска ситуация (ако не броите способността да избягате бързо от куче например), е в главата виУспехът е в ума ви, в начина по който мислите. Там са знанията, придобити с образованието и опита, уменията да анализирате, да измисляте решения и да работите в екип, самочувствието, че можете, увереността, че ще се справите.
Само че пак там живеят и едни особености на човешкото съзнание, които силно пречат - стереотипите. Те възникват от същите положителни натрупвания в ума, но като ги изпуснете от контрол, се превръщат в своето отрицание.
Деконтаминацията, сиреч пречистването на съзнанието е по-скоро теоретичен научен термин. Според психолозите стереотипите трудно се поддават на промяна. Като си давате сметка за тях обаче, поне
Трансферът на чувства
Един от най-гадните номера на подсъзнанието е пренасянето на чувства, които изпитвате към познати хора, в общуването с непознати.
Отивате на първа среща с бизнес партньор, той помнещо ви заприличва на онзи неприятен състудент, с когото в университета винаги си съперничехте. Без да искате, показвате студенина и проваляте сделката. Или пък у новата колежка има нещо от най-близката ви приятелка, доверявате й се и хлътвате в интрига, защото тя е недобронамерена.
Абсолютно естествен е този трансфер на чувства - мозъкът ви влиза в шаблона, като оприличава непознатия на познат. Оттам се събуждат и същите емоции. Въпросното пренасяне е най-честата причина да проваляте отношенията си с другите, твърдят психолозите. Шансът да сгрешите, когато съдите за някого по това, с което ви напомня за някого други-го, е огромен.
Трансферът на чувства впрочем е метод за лечение в психотерапията. Така че излекувайте сами себе си, като не позволявате на подсъзнанието си да прави подобно прехвърляне в деловите ви отношения.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Май 2020

Content
LivedaMed2000