0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Честото ползване на търсачките може да причини деменция

Оказа се, че днес, да се развие деменция, не е чак толкова трудно. Просто трябва да накараме мозъка да мързелува


деменция
Както съобщава Дейли мейл, съвременните хора спират да използват паметта си, атрофирайки, по този начин, мозъка. Те разчитат на интернет за всичко. За това предупреждава професор Франк Гън-Мур, директор на изследването в Биологическия факлутет в Университета "Св. Андрюс".
Според професора, сега с човечеството, в известен смисъл, се провежда мащабен експеримент. За да се разберете как точно търсачките засягат хората, ще бъде възможно само след определено време. Той подчертава, че за да функционира нормално мозъкът, той трябва да се използва максимално и самостоятелно. Освен това не бива да се пренасочва умствената работа към друг източник. Като се има предвид, че хората са започнали да живеят по-дълго, е необходимо да се очаква увеличение на броя на пациентите с деменция, казва професорът.
Друго изследване показа недвусмислена връзка между липсата на захари и когнитивно увреждане. Дори преди първите признаци на спад на когнитивните способности, нивото на захар в мозъка започва да пада. За да се компенсира липсата на захар в мозъка започва да се натрупва фосфорилиран тау протеин.
Известно е, че този протеин образува възли, които блокират преминаването на хранителни вещества чрез нервните клетки. Резултатът е смъртта на невроните и деменция. Установено е, че натрупването на фосфорилиран тау протеин се извършва с активирането на P38 киназа сигнализиращ път.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000