0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Цветовете въздействат на този, който ги гледа

Според това какви са цветовете, в които сте облечени, зависи как ще ви възприеме онзи, който ви гледаТова е класика - преди важна среща жената трескаво рови в гардероба, вади тоалет след тоалет, на леглото се натрупва цяла купчина отхвърлени дрехи, а тя съкрушено присяда и изрича любимото "Нямам какво да облека".
Психолозите казват, че много по-силно ще впечатлите любимия, ако сте в нещо, което ви е удобно. То няма да ви притеснява и ще посветите цялото си внимание на общуването. Пак с тази цел второто условие е дрехите ви да са подходящи за случая. Високите токове за градинско парти например са ужас - забиват се в тревата. Ако сте в ламе посред бял ден, прекалено блестите и ще ви е некомфортно. И т.н. После е добре да помислите какво искате да внушите на мъжа и според това да изберете цвета, в който сте облечени.
Това не е мистика, а наука. Багрите въздействат на този, който ги гледа. Всяка му създава определени усещания. Психолозите са изследвали какви точно не за помагат на влюбването, а за да ги използват в цветотерапията - лечението с цветове.

Безспорен факт е обаче, че човек прехвърля усещанията, които му създават цветовете, и върху личността на онзи, който ги носи


Цветът е от ключово значение за начина, по който ви възприемат, подчертава психологът Анджела Райт. Той действа подсъзнателно на партньора и му казва каква жена сте.
Разбира се, че цветът трябва да ви отива. Но всеки има нюанси. Можете да намерите своя нюанс, който хем да подчертава красотата ви, хем да внушава онова, което искате в този момент.

Специалистката по психология на цветовете съветва какво да изберете в зависимост от целта си


Сериозна, делова, властна, загадъчна. Такова внушение идва от черното. То издава увереност, класа, стил, стои добре на всяка фигура. Малката черна рокля е подходяща за културно събитие, за ресторант, за по-изискано парти с приятели. Когато комбинирате черна пола със светла блуза за вечерна среща в делничен ден, сте съвсем наред. Но за среща през уикенда с подобен тоалет ще прекалите, защото ще изглеждате като жена, която не умее да се забавлява и навсякъде носи офисното си излъчване.
Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000