0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Има и такива: Вредни навици, които са полезни

Има ли вредни навици, които са полезни? Оказа се, че има. Освен това, тези вредни навици са по-скоро полезни, отколкото да вредят по някакъв начинКраткият списък от вредни навици включва такива, които не са много популярни.
ТЪПЧЕНЕ НА МЯСТО
Ако имате среща с началника, постоянното суетене и тъпченето на място ще ви изиграят лоша шега. Но ако сте готови да потропвате с крака под масата, до-като никой не ви вижда, това ще се отрази положително на здравето ви.
Изследване потвърждава, че жените, които са склонни да тъпчат или да потропвате крак, са по-малко заплашени от риск от смърт, откол-кото тези, които не го правят. Това е свързано с дълги периоди от време, когато сте принудени да седите.
ДА КЛЮКАРСТВАШ
Не си струва да обсъждате зад гърба на приятелката си новото й гадже. Но психолози твърдят, че понякога
Според изследване хората, които сплетничат приятелски, се чувстват по-добре, настроението им се повишава, а нивото на доверие към събеседника остава на високо ниво.
ДА МЕЧТАЕШ
Ако постоянно се намирате в облаците, то завръщането в реалността може да ви накара да се чувствате нещастни. Но ако целенасочено си позволявате през деня за няколко минути да помечтаете, това ще ви помогне да работите по-продуктивно.
Изследване на психолози показва, че ако си разрешавате по 12 минути мечтания на ден, по-лесно ще изпълнявате сложни задачи и ще намирате правилните решения.
ПАРАЗИТНИ ДУМИ
Думите паразити правят речта ни непрофесионална. Но изследване по този въпрос показва, че понякога тези думи или изрази помагат на събеседника по-добре да разбере това, което говорим, а на нас - да си спомним някаква мисъл.
Нещо повече, специалисти твърдят, че по-трудолюбивите, съсредоточени и концентрирани върху работата си хора обикновено използват паразитни думи.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000