0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Любовта към кафето спестява мозъка от невродегенеративни заболявания

Кафето е една от най-популярните напитки в света. Тя има и големи ползи за здраве - както физическото, така и емоционалнотоИзследователският институт Крембъл и университетът в Торонто казват: всяка година около 500 милиарда чаши кафе се пият в света, съобщава Росийская Газета. И това е добре, защото тази напитка предпазва от развитието на болестите на Алцхаймер и Паркинсон.
Учените подчертават: положителният ефект не се дължи на кофеина. Тайната е в съдържанието на антиоксиданта фенилиндан, който отчасти придава горчивина на напитката. Този полезен антиоксидант предотвратява образуването на амилоидни плаки, които са токсични за мозъчните клетки и са свързани с развитието на деменция.
Нивото на антиоксиданти в кафето нараства до клинично значими показатели в резултат на разграждането на лактоните. Това се случва само при печеното кафе. Експертите решиха да разберат кой тип кафе (леко печено, тъмно печено със и без кофеин) е най-полезно. Оказа се, че последните две проби съдържат най-много антиоксиданти.

Освен това, кардиолозите са открили защо кафето е добро за сърдечно-съдовата система


Известно е, че консумацията на кофеин е свързана с намален риск от развитие на редица заболявания. Те включват диабет тип 2, сърдечни заболявания и инсулт. Доскоро учените не знаеха точно как работи кофеинът. Новото проучване казва, че кофеинът допринася за движението на регулаторния протеин в митохондриите, подобрява работата им и предпазва сърдечните клетки от увреждане, пише Medical Express. Положителен ефект се наблюдава при консумирането на четири чаши кафе.
Беше показано, че кофеинът в концентрация, еквивалентна на най-малко четири чаши кафе, подобри функционирането на ендотелните клетки, облицоващи вътрешната повърхност на съдовете, по-специално чрез подобряване на митохондриите ("енергийните фабрики" на клетките).
Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000