0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Невролози разказват за неочаквания страничен ефект от гледането на порно

Експертите-невролози предупреждават: хората, които често гледат порно, могат да навредят на здравето си. И то по начин, който едва ли са очаквали



Тайванските невролози казват, че честото гледане на порно е свързано с главоболие. Както се съобщава в The Daily Mail, като пример се дава случая на 40-годишен мъж. Резултатите от сканирането на мозъка му показват, че: редовното гледане на порнографски изображения причинява увеличаване на активността в областите на мозъка, свързани с болка, а не сексуална възбуда.
Според една теория някои хора имат увеличение на нервната чувствителност, докато гледат порнография. Това драстично увеличава притока на кръв към мозъка. Следствие на това се предизвиква болка. В случая на 40-годишния пациент, порното причинява главоболие.
Между другото, по-рано беше установено, че порното засяга мъжете по различни начини. По този начин, при излагане на порнография в ранна възраст прави един мъж склонен към господство над жени. Запознаване с порното на по-късен етап превръща мъжете в любовни плейбои.
Учените са искали да проучи как възрастта, на която хората първо гледат порнография се отразява на склонността им към две поведенчески стереотипи - желанието да бъде разпуснат плейбой или авторитарен мачо. Както се оказа, колкото по-рано младежът започва да гледа порно, толкова повече се превръща в мачо, и обратното - закъснее ли, ще стане любовен мачо.
От гледна точка на по-нататъшното поведение на мъжете, възрастта на първото запознанство с порното играе важна роля. Колкото по-рано, толкова по-вероятно е да станеш мачо. Но по-късно запознаването с порно, напротив, превърна човека в добър, но несериозен плейбой. Трябва да се отбележи, че видът на порнографията, както и причините, поради които мъжете я гледат, не повлияха по никакъв начин на поведението им.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000