0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Как да преодолееш срамежливостта си?

Срамежливостта може да се преодолее с тези лесни и полезни съвети


sramejlivostta
Интелигентните хора обикновено са притеснителни, така че не бива да се срамуваш от тази черта на характера си. Все пак ще ти бъде по-лесно да общуваш с околните, ако се научиш да демонстрираш повечко самочувствие. За целта можеш да направиш няколко полезни упражнения.
Седни съвсем сам в кафене и си поръчай нещо. Не бързай да посочваш първото, което видиш в менюто. Разпитай подробно за всичко предлагано. Когато келнерът ти донесе избраната напитка, помоли за сламка, бисквитка или нещо друго. Така ще се научиш деликатно, но твърдо да налагаш мнението си пред непознати.
Поговори открито за претиснителността си с приятел. Докато разкриваш пред него какво я поражда, какви затруднения ти създава и как се опитваш да я овладееш, ще стигнеш до полезни за теб изводи. Като добавиш към тях и неговите съвети, ще ти е по-лесно да се справиш с проблема.
Няма нужда да притежаваш съвършени фигура и лице, за да започнеш да се харесваш. Достатъчно е да спортуваш, да се храниш рационално, да смениш гардероба си и по-често да се усмихваш, за да привлечеш околните. Когато се справиш с тази част от упражнението, премини към следващата. Облечи се екстравагантно и си направи нестандартна прическа с ясното съзнание, че ще фокусираш всички погледи.
Започни да четеш повечко. Така следващия път, когато някой ти противоречи, а знаеш, че си прав, ще можеш аргументирано да защитиш позицията си и да надвиеш в спора.
Постарай се да проявяваш по-голям интерес към хората. Наложи си всеки ден да се обаждаш на различен приятел, по-често да излизаш с компании, да ходиш на големи партита, пише "Всичко за семейството". Когато си на купон, не стой на едно място в очакване някой да те заговори. С колкото повече хора общуваш, толкова по-бързо ще си дадеш сметка, че няма от какво да се притесняваш, защото никой не е съвършен.
Дори да не мечтаеш да станеш актьор, е добра идея да се запишеш в артистична школа. Там ще срещнеш интересни хора, а играта на сцената ще те накара веднъж завинаги да забравиш колко си срамежлив.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други. Дозировката е за 30 дни. Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно. Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА! Цена на една доза - 39 лв. При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА. За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com www.stresovital.com
https://youtu.be/Y3RurlbPHXU

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2020

Content
LivedaMed2000