0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Кои деликатни ситуации в службата товарят организма с допълнително стрес?

Деликатни ситуации в службата могат да ви причинят допълнително стрес. Как да ги избегнете и как да преминете невредими през тях


деликатни ситуации
Казусът със спотайващия се виновен колега е неприятен, но още по-неприятно е шефът да си го изкарва на вас, когато за провала е виновен самият той и по-точно неговите грешни преценки и/или нареждания. Ще побеснее, ако му го кажете директно в очите, особено пък пред публика. Можете наистина така да постъпите, щом не е за първи път и ви е писнало. После бързичко си търсете нова работа.
Но ако не сте готови да си позволите този разкош, се налага да премълчите. След като той уталожи гнева си, не давайте никакви собствени идеи, а на-право заявете "Кажете ми какво да направя, за да решим проблема". После повторете под някаква форма- най-добре писмена, нарежданията му и помолете
за потвърждение, че всичко правилно сте разбрали. Това е вашата застраховка при нов неуспех.

Най-омерзително е, когато пред висшестоящ началник прекият ви шеф си го изкарва на вас, макар че виновен е самият той


Ако нямате документ, който го уличава, и нямате намерение да напуснете веднага, в никакъв случай не го изобличавайте, колкото и да ви се иска. Оставете го да ви нареди какво да правите и в този случай имате свидетел - висшестоящият началник.
Не искайте да изяснявате случка, когато сте насаме. Няма да чуете нищо успокояващо. Началникът може да ви каже, че не само сте виновен, но и сте идиот, който не е разбрал правилно инструкциите на шефа. От това ще ви стане още по-обидно. Може да ви каже и да му влезете в положението - недопустимо е той да падне в очите на началника, докато за вас това е без значение поради по-долното ви място в йерархията. От това ще се почувствате още по-унизително.
Дори само след една такава случка не забравяйте, че прекият ви шеф е недостоен човек и не си заслужава да работите с него. Така че започнете да се оглеждате за друго място.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000