0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Тревожността и депресията са свързани със сърдечна недостатъчност

Специалисти от Съединените щати установиха, че около една трета от хората, страдащи от тревожност и депресия, са склонни към прогресиращи сърдечни заболяванияВ допълнение, депресията и тревожността често остават незабелязани и следователно не се лекуват при хора със сърдечна недостатъчност, съобщава The Deccan Chronicle.
В хода на проучването учените установиха, че една трета от хората със сърдечна недостатъчност имат по-високо ниво на депресия. 19% съответстват на диагностичните критерии за клинична депресия или други депресивни разстройства. И още, учените са открили, че останалите здрави хора с лека депресия също имат висок риск от развитие на сърдечна недостатъчност.
Според експерти, на хора със сърдечна недостатъчност, страдащи от депресия и безпокойство, им е трудно да се следват препоръчителната диета, както и да спазват препоръките относно физическата активност и приемането на лекарства. Също така, депресията се свързва с метаболитни промени, включително повишаване нивото на възпалителните маркери. Учените смятат, че са необходими допълнителни проучвания.
Трябва да се знае още, че антидепресантите не са полезни за хора, страдащи от белодробни заболявания.
Оказва се, че антидепресантите могат да увеличат риска от смърт при тези, които имат прогресивно белодробно заболяване. Това е било доказано в проучване, проведено от персонала на болница "Св. Михаил" в Лондон. По-специално, хора, страдащи от хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), антидепресантите увеличават вероятността от смърт с 20%, а рискът от хоспитализация поради симптоми на болестта - с 15%.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юли 2019

Content
LivedaMed2000