0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Всичко в последния момент - вреден навик, който трябва да се изкорени!

Любимият ви мъж не си пада по дългосрочните планове. Даже й по краткосрочните не е. Всичко решава и подхваща в последния моментВие пък сте от хората, които обичат подредеността. Искате предварително да е ясно какво предстои поне в следващите няколко дни. Неизвестността ви измъчва. А това нещата да се вършат винаги в последния момент с неизбежното напрежение направо ви убива.
Имате противоположни характери с любимия, ще трябва да положите усилия да ги напаснете. Той вероятно е зрял мъж и както във всички подобни случаи, не се опитвайте тотално да го промените. Такъв си е, надали ще го научите да гледа далеч във времето, да прави графици, да не импровизира.

Опитайте обаче да изместите последния момент към предпоследния, за да намалите стреса


Информационна кампания
Без да натяквате, при всеки удобен повод мило обяснявайте колко е важен за претоварените с ангажименти хора т.нар. тайм мениджмънт - управлението на времето. Като планират и организират предварително всичко, те си спестяват изпуснете полета. Като напазарувате достатъчно рано, ще се подготвите и ще посрещнете спокойно гостите.
Тези доводи мъжът ви ще разбере, щом ги изтъквате спокойно, не назидателно, а като факти и предимства, които просто трябва да бъдат отчетени. Макар че характерът му диктува друго, с малко подтикване и помощ от ваша страна любимият постепенно ще приеме да действате поне в предпоследния момент.

Направи си сам


За да постигнете промяна, вашата инициативност е решаваща. Щом обичате да планирате, правете го умело. Примерно за Свети Валентин помислете какво да правите, проверете идеите ви дали са осъщствими и колко ще струват. После ги предложете за обсъждане. Накрая трябва да изглежда, че любимият е избрал. Нали помните най-важното
напрежение и си гарантират успех. Кому е нужно да стягате багажа за път в последния момент и да бързате като луди.
За вас работи това, че почти всички хора, които оставят нещата за последния момент, са и малко мързеливи. По тази причина обикновено са благодарни някой друг да свърши работата вместо тях. Може би даже се туткат точно с тази надежда.
Тук има обаче два капана. Единият е на вас да ви омръзне вие да сте движещата сила във връзката. Нали той е мъжът, от него се очаква да играе ръководната роля. В 21 век това звучи малко демоде. Направете разлика между реалност и фикция. Мъжът ви наистина винаги трябва да има усещането, че той управлява семейството, за да не се чувства под чехъл. Но ако искате да е така на практика, да си го бяхте избрали друг -стегнат и организиран визионер, който е начертал планове за петилетката.

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268
еmail: info@kapkite.com

Капките Стресовитал са продукт против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.
Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Юни 2019

Content
LivedaMed2000