0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Имате стрес! 4 сигнала, които тялото изпраща


Как да изберете, че не можете да изключите от стресовото състояние? Покажете се, че сами се стресирате не е коварен

Коварна е нашата неспособност да се смени в сериозна ситуация и да регулира емоционалното си състояние.

Уморявайте всеки ден, може да изпитвате някакъв психологически натиск. Напрегнете се във вас се покажете, винаги се намирате като ситуация без изход. Това е отразяващо негативно върху вашето състояние и атракции на производителите. Имате чувство, че бягате в порочен кръг. Как увеличаване на нивата на стрес може да бъде разположена по сигнали, които мозъкът и да не са изправени.

Четири „звънчета“, които свънят, когато сте стресирани

1. Монотонни действия

Наблюдавайте себе си, и открийте че се появяват монотонни, безсмислени действия систематично или са сте привлечени от самоунищожително поведение.

Ефективността на билковите капки се използва повече след втората опаковка, като препоръчваме приемането на билковото средство е три месеца, чрез които се използват три опасни СТРЕСОВИТАЛ

Изглежда като скучен запис, който звучи много пъти подред. Запозвайте да се уверите, че забързвате един и съши шкаф за пети пореден път, потъвате в ненужни подробности, обсебени от мания, сте придобили някакъв навик (например да потропвате с крак, да барабаните с пръсти по масата). Това е всичко, което тревожни сигнали, че мозъкът вече не може да се направи и не иска да се съредоточи на онова, което е важно.

2. Внезапно изригвате

Това е, което човек е неадекватно и прекомерно емоционално реагира на най-малките и незнайни неща. Разбирайте се, че ще избухнете! како като е незнайно! В края на краищата това е много напрежение, което е натрупано във вас ... И тук се случва единствено логично изригване на вулкана, което се вижда, че е изправен на стрес е надвишен и е спешно да се заема с неговото елиминиране.

Терапията със СТРЕСОВИТАЛ е основно средство, което помага да се преодолее негативните ефекти не само от стреса, но и от други, по-сериозни психо-емоционални проблеми .

3. Превърнете сте се в заек, треперещ под храст

Представете си за момент като сив заек бяга от лисица. Това стига до някакъв храст и се скрива до него с плахата надежда, че лисицата ще мине и няма да го забележителности. Докога ще се крие заекът така? Дали лисицата изчезне от гледане, нали?

Ако мозъкът се е задържил в стресова реакция, може да не се разруши, ако опасността вече е отминала. И с този момент „храст“ е нашето място за търсене. Най-просто казано, вие сте прибрани от работа и всички, което е достатъчно за вашата сила, е да качите снимки в социалните мрежи. Вечерята се заменя със сандвичи или поръчайте пица. Ако изведнъж се окажете, трябва да се криете от собствените си животни, това е, че сте напрегнали вече, че сте се превърнали. Не можете да се справите с него, нито с проблемите, които да провокират. Стреса и с това ще бъде силата си, за да спечелят себе си стресор.

meditacia.jpg

За да не бъдете и можете да останете от онези хора, които могат да се поддават на паниката и стреса, първо трябва да използвате капките СТРЕСОВИТАЛ . Билковите капки ще добавите спокойствие, ще подействате като балсам на нервите и ще видите, че ще видите тревожността на всяко стресиращо положение.

4. Вашето тяло започва да функционира неправилно

Възможно е всеки ден да откриете всички повече язви, рани, поражения, болки, всякакви и различни елементи. Стресът не е неясна концепция, а явление, пряко остава с физиология. И причинявам абсолютно реални физиологични проблеми. Продължително активиране на стресова реакция може лесно да провокира хронично почистване, при което вашето организъм е стационарно.

Как да не остане под стрес

Ще се спрем малко по-подробно на този въпрос. Проблемът не е в самия стрес. Достатъчната линия е, че стресорите и физиологичните реакции на това, провокирани от тях, предполагат различни подходи. За да имате добро благополучие, не е необходимо да създавате условия за перфектен мир и спокойствие. Трябва да научите как лесно да спечелите от режим на борба, конфликт и напрежение към състояние на покой и ясно безразличие. Обратно. Самият стрес не е разрушителен. Вреден е стреса за всяко време. Нашето тяло трябва да бъде сигурно убедено за психиката ни. Да, само по себе си далеч не винаги е безопасно. Не се препоръчвайте да се стремите и да се чувствате в перфектен ред, но винаги имате.

Изводът е: отлично благополучие не е подарък отговор, а вашите конкретни усилия и действия. Научете се да управлявате вашите емоции и мисли. Намерете разумна комбинация от работа и свободно време. Научете как да се съчетаете, че положително, а не обратно. Тогава стресът няма да бъде разрушен за вас. Има нещо като устойчивост на стрес. Експертизирайте смях, че е добра устойчивост на напрежение на напрежение на ниската емоционална способност. За да развиете това качество в себе си, мнозина изпробват специално обучение, с други градове психо-обучение. Така че, как виждате, стресът не е всемогъщ.


Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Ноември 2019

Content
LivedaMed2000