0887 599 268, 02 850 2176
0887 599 268, 02 850 2176

Ново начало и сигурно спокойствие, защото използвам Стресовитал

Ново начало има за мен, след като открих колко сладко може да бъде така жадуваното от мен спокойствие. Капките Стресовитал ми помогнаха за това!


ново начало
Ново начало на това как се чувствам, на начина, по който реагирам на проблемите, и изобщо - ново начало, от което имах нужда. Капките Стресовитал ми помогнаха за това. Те ми дадоха шанс да започна да почивам, да спя по-добре, и оттам - да се чувствам по-добре.
Имах период на много тежка криза. нервна криза, която ме лиши от нормално възприятие на света и на проблемите. Не можех да работя нормално, не можех да спя нормално, не се отнасях нормално нито с колегите, нито с близките ми. Не искам да си спомням за този период, защото за мен е много болезнено. Това продължи повече от година.
Иначе, самите капки Стресовитал аз все още продължавам да ги взимам. Скоро ще станат три месеца, и тогава възнамерявам да направя почивка. След това може да се наложи да ги взимам от време на време, за да се подсигуря и да се чувствам добре.
Искам да кажа на хората, които отлагат лечението на нервните състояния, на безсънието, на други подобни проблеми, да не го правят. Колкото повече се отлага един такъв проблем, толкова по-сериозни стават нещата. И после става трудно оправянето. Затова, при най-малкото колебание на съня, започнете да взимате капките Стресовитал. Те ще ви спестят много неприятности.
Мина Симова от София

Капките Стресовитал помагат за нормалното функциониране на нервната система. Подходящи са при състояния на панически атаки, стрес, леки депресии, безсъние, апатия и други.
Дозировката е за 30 дни.
Взимат се два пъти на ден по 30 капки дневно.
Капките се разтварят във вода или друга течност. Поръчайте СЕГА!
Цена на една доза - 39лв.
При поръчка на две дози цената е 73, спестявате 10 лв. ДОСТАВКАТА Е БЕЗПЛАТНА.
За информация и поръчки 02/850 21 76 , 0887/599 268 или на имейл stresovital@gmail.com
www.stresovital.com

Поръчайте

pora4ay_baners4.png
Поръчайте сега на
02 850 21 76 или 0887 599 268

Капки Стресовитал - против депресии, панически атаки, нервни разстройства и безсъние.

Купете две опаковки Стресовитал сега на промоционална цена от 73лв и ползвайте отстъпка от 10лв с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Можете да закупите Стресовитал и от нашите аптеки в цялата страна, адресите вижте ТУК

ПОРЪЧАЙТЕ

Здравен хороскоп
Ноември 2020